ATENTIE! Incepand cu 01.06.2020 clinicile din Bucuresti: str Traian 234, str Pictor Gh Tattarescu 2 ( Policlinica Globului) si Cluj sunt DESCHISE. Programarile se fac doar telefonic intre orele 08:00-16:00 sau prin formularul de contact.
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti si Cluj-Napoca Cabinete Otorinolaringologie-ORL Otorinolaringologie-ORL Bucuresti si Cluj-Napoca

Kinetoterapeut Cluj - reeducare vestibulara

Acest job nu mai este activ (data de expirare a fost depașită).
03-03-2018
Se ofera un mediu placut de lucru in cadrul Clinici Nova Explorari ORL- Cluj Napoca, intr-o echipa tanara, utilizand echipamente de ultima generatie in diagnosticarea si tratarea patologiei vertijului.
Dezvoltarea profesionala pe care vi-o propunem, este sustinuta de catre medicii nostrii specializati in otoneurologie si metode de reeaducare vestibulara. Practic, veti invata lucruri total noi fata de ceea cunoasteti.
Jobul propus este un job de 8 ore, cu program ce urmeaza a fi definitivat (probabil intre 09:00- 17:00) de luni pana vineri + o sambata pe luna de 4 ore.

Cerințe:
Studii de specialitate: absolvent Kinetoterapie, diploma recunoscuta de Ministerul Muncii.
- Aviz de libera practica.
- Disponibilitate de a lucra 5 zile pe saptamana (Luni - Vineri) 8 ore + o Sambata pe luna 4 ore
- Disponibilitate pentru aprofundarea si diversificarea tehnicilor si metodelor de lucru. Toate metodele de lucru si procedurile se vor invata in cadrul clinicii sub supravegherea specialistilor.
- Aspect ingrijit si agreabil.
- Seriozitate, abilitati de comunicare si capacitate de a relationa cu clientela.
- Cunostinte de limba franceza

Va rugam sa trimiteti CV-urile la adresa :dblajan@clinicanova.ro
 
Programare