TRATAM VERTIJUL FARA MEDICAMENTE! https://www.youtube.com/c/CLINICANOVAExplorariORLVERTIJ/featured https://www.facebook.com/Nova.ORL
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti si Cluj-Napoca Cabinete Alergologie și imunologie clinică Alergologie și imunologie clinică Bucuresti si Cluj-Napoca

Reeducare vestibulara BUCURESTI

Acest job nu mai este activ (data de expirare a fost depașită).
17-10-2019
Se ofera un mediu placut de lucru in cadrul Clinici Nova Explorari ORL- Bucuresti, intr-o echipa tanara, utilizand echipamente de ultima generatie in diagnosticarea si tratarea patologiei vertijului.
Dezvoltarea profesionala pe care vi-o propunem, este sustinuta de catre medicii nostrii specializati in otoneurologie si metode de reeaducare vestibulara. Practic, veti invata lucruri total noi fata de ceea cunoasteti.
Jobul propus este un job de 8 ore, cu program ce urmeaza a fi definitivat (probabil intre 09:00- 17:00) de luni pana vineri + o sambata pe luna de 4 ore.
Pentru detalii www.clinicanova.ro

Cerințe:
Studii de specialitate: absolvent de facultate
- Dorinta de a se specializa in domeniul medical
- Disponibilitate de a lucra 5 zile pe saptamana (Luni - Vineri) 8 ore
- Disponibilitate pentru aprofundarea si diversificarea tehnicilor si metodelor de lucru. Toate metodele de lucru si procedurile se vor invata in cadrul clinicii sub supravegherea specialistilor.
- Aspect ingrijit si agreabil.
- Seriozitate, abilitati de comunicare si capacitate de a relationa cu clientela.
- Cunostinte de limba franceza sau engleza

Va rugam sa trimiteti CV-urile la adresa :dblajan@clinicanova.ro
 
Programare