ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Bucuresti

Te confrunți cu dificultăți privind sănătatea, dificultăți care îți periclitează starea de bine? Ai încercat diverse metode de tratament fără rezultate? Trăim într-o lume tot mai alertă, în care stresul zilnic, alimentația dezechilibrată, somnul insuficient își pun puternic amprenta asupra sănătății întregului organism.
Simptome precum balonarea constantă, constipația, stresul, erupțiile cutanate, kilogramele în plus, lipsa de energie, apatia, poftele alimentare exagerate ne afectează pe mulți dintre noi și duc la apariția disconfortului general și a diferitelor boli.


În cadrul Clinicii Remedium beneficiezi de evaluarea personalizată a statusului nutrițional și posibilitatea de a apela la tehnici alternative de vindecare, bazate pe principii naturiste. Vrem să reprezentăm sursa ta de inspirație și de bucurie!
Suntem o echipă de profesionişti iar scopul nostru principal este restabilirea stării tale de bine prin metode eficiente!
Încă de la prima vizită vei fi întâmpinat cu calm, răbdare și vei beneficia de toată grija și atenția noastră. Asigurăm o abordare personalizată a fiecărui caz în parte, pentru ca tu să îți recapeți vitalitatea și forța!
Promovăm procedura de colonhidroterapie (CHT), eficientă în detoxifierea organismului, curățarea și detoxifierea colonului, prevenirea afecțiunilor digestive, creșterea energiei și a echilibrului, precum și dobândirea unei stări generale de bine.
Cosmetica trebuie începută din interior! Apelează cu încredere la serviciile noastre de colonhidroterapie pentru o stare generală de bine care se vede!


Tot în cadrul clinicii noastre poți beneficia de servicii de biorezonanță, pentru un diagnostic și tratament energetic rapid și eficient, bazat pe principiile fizicii cuantice. Este o metodă care abordează întreg organismul, eliberându-l de blocajele energetice produse de diverși factori patogeni. În acest scop dispunem de aparatură performantă, și anume analizorul Quantum Bio Rezonanţă Scio care poate deduce starea de sănătate a clientului, dar şi problema principală a acestuia. Este un ghid individualizat pentru consultarea inteligentă a stării de sănătate, fiind sigur, rapid, neinvaziv și economic.
O tehnică folosită de noi este și Terapia Anion Bio Energy, care completează perfect preocuparea față de expresia curată pe interior, strălucitoare pe dinafară. Acești ioni negativi cresc fluxul de oxigen la nivelul creierului, vitalizând întregul corp, pentru o viață sănătoasă! Prezintă efect profilactic și terapeutic atât pentru femei, cât și pentru bărbați.


La Remedium, încurajăm și detoxifierea ficatului. Acesta are rol de filtru natural al organismului, fiind necesară protejarea lui și păstrarea sănătății prin metode naturale, testate și eficiente.

 

Te aștepăm să beneficiezi de avantajele curățării colonului, ficatului și implicit, a întregului organism, într-un cadru modern, plăcut, și cu personal având o înaltă pregătire profesională și experiență în domeniu! Pentru că punem preț pe sănătatea ta, îți oferim toate aceste servicii la tarife avantajoase și posibilitatea de e beneficia de pachete promoționale.
Vino să descoperi ecuația fericirii!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare