ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Bucuresti

COLONHIDROTERAPIA

Procedura de colonhidroterapie este o metoda blanda si nedureroasa  prin care, cu ajutorul apei filtrate si purificate, se indeparteaza din colon, prin rect, reziduuri stagnante, toxine si paraziti, obtinandu-se imbunatatirea starii de sanatate si a functionalitatii intregului organism.

 

Colonul este sistemul de canalizare al organismului nostru. Prin colon trec zilnic substantele nefolositoare pe care corpul trebuie neaparat sa le elimine pentru a nu se intoxica.  Daca se intampla ca acest sistem de evacuare sa se deregleze, avem toate sansele sa ramanem cu deseuri in organism – aceste resturi pot ramane lipite de peretii colonului chiar si cativa ani formand o placa mucoidala.

 

Consecintele sunt - imbatranire prematura, migrene, boli de piele, imbolnavirea altor organe (in special ficatul si rinichii) si alte afectiuni.

 

Corpul nostru face eforturi imense pentru a elimina o parte cat mai mare de toxine. De aceea si noi ii putem oferi o mana de ajutor printr-o detoxifiere a colonului.

 

Intreg procesul digestiv este  afectat de gradul de functionare al colonului, de cat de intoxicat este. De fapt, un colon obturat provoaca aparitia unor probleme precum constipatia cronica, diareea, imbolnavirea tuturor organelor din corp, oboseala persistenta, tulburarile de vedere, tulburarile digestive, durerile de cap severe. De asemenea, sanatatea subreda a colonului reprezinta o conditie  importanta in aparitia cancerului de colon si al obezitatii.

 

In timp, colonul isi poate pierde capacitatea de a elimina in mod natural toate deseurile, aceasta de cele mai mullte ori datorita stilului de viata nesanatos la care este expus corpul nostru (diete drastice, medicamente, pesticide, produse chimice, stres). Un colon sanatos este esential in functionarea normala a organismului si in mentinerea sanatatii. Colonul impreuna cu rinichii, plamanii si pielea sunt responsabili pentru eliminarea reziduurilor din organism.

 

Procedura de colonhidroterapie este folosita pentru a ajuta la restabilirea unui trai sanatos si a unui organism curat.

 

Beneficiile de detoxifiere, de irigare a colonului prin colonhidroterapie ajuta in tratarea majoritatii afectiunilor suferite de corpul nostru:

  • afectiuni gastroenterologice: constipatie, diaree cronica, digestie lenta sau dificila, enterocolita, sindrom de colon iritabil, ulcer gastric, cancer de colon;
  • afectiuni cardiace: reglarea ritmului cardiac;
  • afectiuni respiratorii: rinite, sinuzite, otite, alergii respiratorii;
  • afectiuni venoase: insuficienta venoasa cronica, tulburari ale circulatiei periferice;
  • afectiuni genito-urinare: dismenoree, cistite, incontinenta urinara, disfunctii ale prostatei, insuficienta renala cronica;
  • afectiuni infectioase: infectii parazitare, bacteriene, virale;
  • afectiuni metabolice: obezitate, hipotiroidie, disfunctii erectile, scaderea apetitului sexual;
  • afectiuni dermatologice: celulita, eczeme, acnee, dermatite, pete tegumentare, alergii cutanate, eriteme faciale, imbatranirea prematura a pielii, riduri, piele uscata, descuamari tegumentare, psoriazis;
  • afectiuni neurologice: migrene, cefalee, tulburari psihice (anxietate, panica, iritabilitate, stres, insomnie, apatie);
  • maladii cu mecanism complex: boli autoimune (psoriazis, lupus);
  • sport si intretinere corporala: cresterea rezistentei organismului la efort, cresterea vitalitatii, cresterea tonusului muscular, stimularea depunerii calciului in oase.

Sesiunea de colonhidroterapie este aliatul nostru cel mai important in lupta cu kilogramele in plus si celulita. Pentru rezultate optime, specialistii recomanda a se efectua o curatare profunda a colonului prin proceduri de colonhidroterapie inainte de a urma orice tip de cura de slabire.

 
Programare