ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Gastroenterologie Gastroenterologie Cluj-Napoca

Policlinica Salvosan Ciobanca ofera pacientilor servicii medicale GRATUITE pe baza de bilet de trimitere prin Casa de Asigurari de Sanatate pe urmatoarele specialitati:


NEUROLOGIE
Tel: 0749/255 562; 0264/333179


DIABET ZAHARAT, NUTRITIE SI BOLI METABOLICE
Tel 0749/255 562; 0264/333179


TOMOGRAFIE COMPUTERIZATA (CT) si MAMOGRAFIE
Tel: 0770250660


ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Tel: 0749/255 562; 0264/333179


Astfel toate persoanele care sunt asigurate conform legislatiei aflate in vigoare pot beneficia de consultatii/investigatii pe baza biletului de trimitere.
Pentru programari sunati la numerele de telefon afisate.
Programeaza-te acum pentru consultatie de Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice si beneficiezi GRATUIT de masurarea glicemiei capilare ( din deget) in orice moment, urmarire periodica, eliberare documentelor pentru expertiza medicala (comisie) si examinare picior diabetic.
Companie medicala reprezentativa in regiunea de nord - vest a Romaniei, confirmata de parteneri si beneficiar importanti.
Policlinica Spital SalvoSan Ciobanca Zalau si Policlinica SalvoSan Ciobanca Cluj-Napoca furnizeaza servicii medicale integrate de inalta performanta, avand implementate standardele de calitate:
OHSAS 18001:2006, ISO 14001:2004,ISO 9001:2008 si ISO 15189:2007
Fondata in 1991 SalvoSan Ciobanca dovedeste expertiza si competenta in rezolvarea optima a pacientilor.
Procesul continuu de extindere a ariei de operare , adaugarea de noi domenii medicale, dotarea cu cele mai performante aparate, satisfacerea exigentelor pacientilor precum si imbunatatirea comunicarii Pacient-Medic sunt dezideratele noastre.
Compania SalvoSan Ciobanca pune la dispozitia pacientilor profesionalismul unei echipe medicale de exceptie;peste 120 de medici acoperind in mod integrat specialitatile medicale importante, asigurand investigatiile necesare in departamente bine structurate la Zalau si Cluj-Napoca.
Un punct forte al companiei SalvoSan Ciobanca este posibilitatea examinarilor de medicina muncii la sediul beneficiarilor in unitati mobile-caravane medicale:
RX, Mamografie, Ecografie, Ginecologie (prelevare BPN), ECG, EEG, Examinarile profilactice (fise soferi, port arma, testari psihologice sau alte examene de medicina muncii) sunt bine organizate.
Alt punct forte il reprezinta unitatea cu paturi – Spital SalvoSan Ciobanca, cu avantajul pacientilor ca in conditii de internare de zi sau continua sa beneficieze de investigatii integrate, pregatirea pacientilor in acest sens, precizarea diagnosticului correct intr-un timp foarte scurt, initierea si asistarea tratamentului.
Putem prelua pacienti pentru RECUPERAREA MEDICALA sau INGRIJIRE MEDICALA si pe perioada nedeterminata.
Dupa internarea critica in sectiile de neurologie, neurochirurgie, ortopedie, pacientii pott beneficia la noi de procedure de recuperare sau ingrijire medicala (personae cu diverse dizabilitati sau varstnici).

Ultimele recomandări de la pacienți:

05-12-2018
Posluschnik Iuliana, 55 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Felicitari maxime pentru profesionalism! Am avut astazi ocazia la sectia radiologie-CT sa cunosc o echipa minunata! In special as dori sa i multumesc domnisoarei tehnician Roxana!Bravo!Mii de multumiri!

06-09-2017
Marina Liana, 61 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Profesionalism,promtitudine ,amabilitate.

04-07-2017
Muresan Doru Anton, 62 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

CLINICA SALVOSAN CIOBANCA este o clinica serioasa, cu aparatura moderna, cu personal de specialitate foarte bine pregatit, politicos, iar tarifele sunt bune. O recomandare deosebita pentru domnul doctor MIHAI PUIU ,medic specialist cardiolog,care este deosebit de bine pregatit si omenos. Sigur va ajunge unul dintre marii cardiologi ai Clujului daca nu va pleca in strainatate... Felicitari parintilor domnei sale pentru un asemenea fiu si clinicii dumneavoastra pentru un asemenea medic !


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare