ROmedic Cabinete medicale Iasi Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Iasi

Medicină alternativă și naturistă în Iasi

Terapie florala Bach - cea mai eficienta metoda de combatere a stresuluiTerapia florala Bach se utilizeaza de peste 80 de ani cu rezultatea uimitoare atat in afectiuni acute cat si in afectiuni cronice, factorului psihoemotional revenindu-i un rol important in aparitia si evolutia bolilor.Stresul cotidian poate avea manifestari diferite, de la nervozitate, insomnie si obezitate pana la infarct miocardic, diabet zaharat, depresie, boli autoimune etc. Din fericire exista remedii florale Bach care pot combate stresul si pot aduce armonie in viata noastra de zi cu zi.Remediile florale Bach sunt complet netoxice si se pot folosi atat de catre adulti cat de catre copii; fiind fara efecte adverse, se pot administra fara grija atat in sarcina cat si la nou-nascuti.

Initial se face o consultatie - interviu in care se stabilesc cauzele ce au declansat stresul, iar ulterior se aleg remediile florale combinate sau nu cu esente pentru dezvoltare personala sau esente din cristale.Terapia florala Bach actioneaza cu foarte mare eficienta in:Eliminarea stresului

Insomnie, cosmaruri

Pregatirea copiilor pentru examen

Tulburari comportamentale la copii si adulti

Anxietate, frici de diverse cauze, fobii

Atacuri de panica

Depresiie, dezamagire, disperare

Terapie post traumatica (soc, accident)

Modificari comportamentale in timpul adolescentei, sarcinii, menopauzei etc.

Piererea increderii in sine, complex de inferioritate

Vindecarea traumelor emotionale dupa divort, deces a unor persoane dragi, abuzuri etc.

Gelozie , suspiciune, neincredere in ceilalti

Diverse afectiuni fizice cu origine psihoemotionala (boli psihosomatice): cefalee, ulcer, gastrita, colon iritabil, hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica etc.

Cristaloterapie - sanatate cu ajutorul cristalelorCristaloterapia este o metoda de vindecare vibrationala care deblocheaza si echilibreaza energetic organismul. Stresul cotidianduce la aparitia blocajelor energetice si a epuizarii, consecinta fiind dezvoltarea afectiunilor fizice ( diabet, cardiopatie ischemica, infarct miocardic etc.).Terapia prin cristale este o solutie ideala pentru;dureri (articulare, spate etc)

oboseala, epuizare

stress

anxietate

suport pentru boli cronice

traume emotionale

terapie de recuperare postoperatorie

cefalee, migrene

vertij

In cursul sedintei de cristaloterapie toxinele si energiile negative se elibereaza din campul electromagnetic al organismului, iar partile afectate vor fi energizate cu ajutorul unor cristale, alegerea lor fiind personalizata. O cura de tratament poate cuprinde mai multe sedinte in functie de vechimea si severitatea bolii.

Scanarea aurei, echilibrarea chakrelor si a meridianelor energetice - 50 RonIdentificarea cauzei energetice a bolilor prin scanarea aurei , a centrilor energetici (chakre) si a cailor de transmitere a energiei vitale (meridiane) cu ajutorul unei metode neinvazive, rapide si complexe.Terapia se efectueaza prin intermediul sunetelor de o anumita frecventa si a oscilatiilor electromagnetice. Pentru bolile cronice sunt necesare cateva sedinte in functie de vechimea bolii si de profunzimea modificarillor energetice.

O sedinta dureaza 30 minute.

Cuvantul "chakra" provine din sanscrita si inseamna literal o roata sau un disc ce se roteste. Aceste chakre sunt localizate in anumite puncte din corp, iar energia acumulata este directionata spre ele prin numeroase metode care combina concentrarea, exercitiul fizic, vizualizarea si sunetul.

Chakrele reprezinta legatura dintre corpul fizic cu cel eteric. Pe corpul uman se gasesc 7 centri principali de energie (Chakre). Cuvantul "chakra" provine din sanscrita si inseamna o roata sau un disc ce se roteste. Prin intermediul chakrelor, omul primeste din univers o cantitate de energie universala, necesara pentru activitatile corpului fizic.Gemoterapie (terapia cu extracte din muguri de plante):Afectiuni oculare

Afectiuni cardiovasculare

Afectiuni digestive

Afectiuni metabolice

Afectiuni ORL

Afectiuni urogenitale

Afectiuni osteoarticulare

Afectiuni endocrine

Afectiuni neurologice

Afectiuni dermatologice

Listă servicii:

 
Programare