ROmedic Cabinete medicale Iasi Psihoterapie Psihoterapie Iasi

Psihoterapie în Iasi

Hipnoterapia medicala este o tehnica extrem de eficienta si rapida, atat la adulti cat si la copii, de rezolvare a unor probleme psihoemotionale (frici, atac de panica, ticuri, cosmaruri), dependente (alcool, tutun, droguri etc.), insomnii, stres, sdr. de burn-out sau orice afectiuni cronice, cancere.

Prin reprogramarea subconstientului putem inlocui convingeri negative sau daunatoare pentru viata cu programe pozitive, resetand organismul pentru vindecare. Regresiile (in viata actuala la o varsta anterioara sau in alte vieti) pot accesa cauzele producerii diverselor probleme cu care ne confruntam in viata actuala. Identificarea si transformarea acestora pot duce la vindecare permanenta. Exista o serie de tehnici care sunt adaptate in functie de problema fiecarui pacient, elaborandu-se sedinte personalizate.

Invatarea in stare de relaxare profunda este cea mai eficienta. In acest fel putem reinvata organismul sa adopte anumite comportamente benefice (in caz de dependente, frici etc.) sau putem crea anumite manifestari prin imagerie ghidata, optimizand viata in toate planurile ei. Hipnoza o experimentam zilnic atunci cand suntem pe punctul de a adormi sau de a ne trezi, atunci cand ne uitam foarte concentrati la un film sau atunci cand conducem in stil automat, gandindu-ne la altceva. Este o stare naturala pe care putem sa o folosim in ajutorul nostru pentru a ne construi o realitate mai buna si pentru a trai o viata minunata.

  
Programare