English version
EN version ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Dermatologie estetică și cosmetică medicală Dermatologie estetică și cosmetică medicală Bucuresti

Kelo Cote Gel - tratament avansat al cicatricilor pe baza de silicon

Autor: Dr. Irina Arsene

KELO-COTE® este un gel pentru tratamentul cicatricilor pe baza unei formule avansate cu silicon.

 

Studiile clinice au demonstrat efectul de înmuiere și aplanare a cicatricile ridicate, precum și reducerea decolorarii și inroșirii. KELO-COTE® poate fi utilizat pentru a trata cicatricile existente sau pentru a ajuta la prevenirea formării de cicatrici noi, dacă este utilizat imediat ce rana este închisă sau cusăturile sunt îndepărtate. KELO-COTE® este cel mai eficient pe cicatrici noi și cicatrici imature până la 2 ani.

 

Terapiile topice cu silicon precum KELO-COTE® au fost utilizate de chirurgii plasticieni și de alți profesioniști din domeniul sănătății pentru a trata cicatricile hipertrofice și keloide încă de la începutul anilor ‘80. Aceste terapii sunt recomandate ca tratament de primă linie în orientările internaționale pentru tratamentul cicatricilor.

 

Formula patentată de KELO-COTE® gel se leagă de suprafața pielii creând un strat ultra-subțire ce trateaza și protejeaza timp de 24 de ore pe zi. Odată aplicat, se usucă în doar 5 minute și este disponibil si sub formă de spray, ce evită nevoia de a atinge zonele cicatrizate ce pot fi sensibile - cum ar fi arsurile.

 

Este recomandat să se continue tratamentul timp de 60 până la 90 de zile pentru a vedea cele mai bune rezultate.

 

Gama KELO-COTE® este disponibila in premiera in Romania doar pe UltraEstetic Shop ( https://www.ultraestetic-shop.ro/kelo-cote-gel-romania ).

 
Programare