ROmedic Cabinete medicale Cluj Napoca Cabinete Proctologie Proctologie Cluj Napoca

Clinica Vasculara VenArt in colaborare cu renumitul chirurg vascular francez Dr. Rene Milleret, ofera pacientilor solutii ambulatorii noi si moderne pentru tratarea afectiunilor venelor la standarde foarte inalte.
VenArt este una din putinele clinici din Europa Centrala si de Est unde se practica tratarea varicelor si a hemoroizilor prin metoda cu aburi (SVS – Steam Vein Sclerosis). Aceasta metoda foarte eficienta a fost dezvoltata de catre Dr. Milleret, autorul a numeroase lucrari si publicatii de specialitate.
Gama complete de servicii oferite de Clinica Vasculara VenArt:
• Chirurgie Vasculara, Flebologie si Proctologie
Boli venoase - tehnici ambulatorii, minim invazive sub ghidaj ecografic
Boala hemoroidala - tratarea hemoroizilor prin crioterpie, sclerozare si metoda cu aburi
• Chirurgie Generală, Laparoscopică și Clasică
• Chirurgie ORL
• Oncologie Ginecologică, Laparoscopică și Clasică

• Chirurgie Estetica
• Investigații Ecografice
AVANTAJELE Metodei cu Aburi fata de alte metode de tratare a varicelor
Siguranta: Pentru metoda cu aburi procesul de transfer al caldurii se realizeaza foarte rapid. Comparativ, prin metoda VNUS (radiofrecventa) o portiune de 7 cm a unei vene este incalzita in 20 secunde in timp ce prin metoda cu abur (SVS) acest lucru se realizeaza in mai putin de 1 secunda.
Versatilitate: Metodele termice cu laser si VNUS (radiofrecventa) sint folosite in principal pentru obliterarea venei safene mari. Tratamentul venelor varicoase mari, a venelor varicoase recurente, precum si a venelor perforante nu este usor de realizat folosind aceste doua metode, in timp ce metoda cu aburi (SVS) poate sa trateze practic aproape orice tip de vene varicoase intrucit aburul poate sa ajunga in sinuozitatile si acele parti ale venelor varicoase unde cateterul nu poate sa ajunga. Tratamentul venelor varicoase colaterale si a trunchiului se poate face in aceeasi sesiune de tratament.
Agent natural: Aburul garanteaza difuzia omogena a energiei (caldurii) si agentul folosit, adica apa este un agent natural

Ultimele recomandări de la pacienți:

04-01-2020
Serban Mariana Valentina, 53 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Foarte mulțumită !

04-01-2020
Serban Mariana Valentina, 53 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand profesionalismul medicului specialist care m-a consultat(dr.Valean Dragoș),amabilitatea personalului medical de la recepție, tinuta morală ireproșabilă atât a medicului cat si a personalului medical,mediul ambientală placut si deosebit de curat,promptitudinea privind respectarea programării.

25-08-2019
Valentin Ile Suciu, 48 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Multumesc


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare