ROmedic Cabinete medicale Cluj Napoca Cabinete Chirurgie generală Chirurgie generală Cluj Napoca

Sănătatea ta este prioritatea noastră!

 

Echipa medicală Venart are un nivel de competență foarte ridicat aceasta fiind formata din chirurgi de renume la nivel național și unii dintre aceștia chiar la nivel internațional. Clinica Venart si-a inceput activitatea la inceputul anului 2013 si a pornit de la ideea de clinica vasculara ambulatorie.

 

Clinica ofera servicii medicale de chirurgie minim invaziva in mai multe specialitati, cum ar fi Chirurgie ORL, Chirurgie Generala, Chirurgie Ginecologica si Oncologica.

In cadrul Chirurgiei Vasculare si Endovasculare oferim servicii medicale de catre echipe mixte si internationale, atat pentru patologia venoasa cat si cea arteriala.
Specialistii nostri sunt experti, dezvoltatori de tehnici si patente in chirurgia vasculara si endovasculara si profesori in centrele de antrenament chirurgical vascular si endovascular.

 

La clinica Venart dotarile si echipamentele sunt de ultima generatie. Echipa medicala are un nivel de competenta foarte ridicat, experienta lor fiind recunoscuta pe plan national iar a unor chiar si pe plan international.

 

Oricat de banala ar fi o durere, nu o ignora. Asculta-ti corpul si nu il forta mai mult decat ai facut-o deja. In faze incipiente afectiunile sunt tratate mult mai usor si mai rapid. In cateva ore te poti intoarce acasa, in sanul familiei tale!

 

Un simplu control de rutina poate inlatura orice dubiu, iar interventiile chirurgicale efectuate de noi iti pot reda sanatatea, calitatea vietii si siguranta unui viitor in care tu sa poti functiona normal si optim!

 


Gama complete de servicii oferite de Clinica Venart:

 

  • Chirurgie Generală Laparoscopică
  • Angiologie
  • Cardiologie și Radiologie Intervențională
  • Chirurgie Vasculară
  • Ginecologie
  • Chirurgie ORL
  • Chirurgie Plastică și Reconstructivă
  • Ecografie

 

Parteneri - Asigurari medicale

 

Pentru că sănătatea este pe primul loc în viața oricărui om, îți recomandăm partenerii noștri de încredere care te pot ajuta să îți menții sănătatea în parametri optimi și normali, fără să te mai preocupe costurile analizelor și intervențiilor medicale.

 

Signal Iduna

SanoPass

NN Asigurari

BT Star

Medicover

Allianz Țiriac

 

 

Venart Cluj-Napoca

Strada Rene Decartes nr. 27

Telefon: 0364 140 261

Email: office@clinica-vasculara.ro

 

Venart Bucuresti

Strada Ghiță Pădureanu nr. 5

Strada Traian Popovici (fosta Unitatii) nr. 79-91

Telefon: 0731 837 520

Email: office@clinica-vasculara.ro

Vizitați și pagina web: https://www.clinica-vasculara.ro

Ultimele recomandări de la pacienți:

28-07-2022
Arthur Vidulescu, 48 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Oricand, cu multa placere, il voi recomanda pe Dr. Iuliu Catana, fara absolut nicio retinere!
Ii urez numai de bine si sa nu schimbe nimic din punct de vedere al omului Iuliu Catana!
Succes!!

15-11-2020
Mihaela Dora Axinte, 68 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am fost operata la domnul doctor Bogdan Amza. Nici nu am cuvinte sa ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine.

11-11-2020
Rodica, 40 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Metoda prin abur!...Nici nu stiu cu ce sa incep. Am gasit aceasta clinica pe internet..inainte de a gresi,
de a mi face operatie la varice prin chirurgie clasica,asa cum mi-au spus medicii din Oradea.... aveam varice in interior foarte mari(16,5mm) care nu se vad cu ochiul liber. Emoții ca orice om ,dar de la intrare si pana la iesire am gasit oameni cu suflet mare. Ie mulțumesc din tot sufletul .Prima data ii multumesc dl. dr. Muresan (anestezist) care mi-a vorbit si m-a incurajat inainte de a intra in camera de operatie (cea prin abur). Dl dr. Fodor Marius ,un om modest cu o voce calda,m-a intampinat si explicat pe intelesul meu ,a celor care nu suntem in domeniu. Va mulțumesc tuturor,si de la primire si celor de la camera de procedura. Sunt dupa cinci zile si deocamdata ma simt bine,astept sa treaca luna pentru a merge la control. Metoda cu abur o recomand cu mare incredere celor care au varice! Multumesc!....După doi ani...ma simt minunat,port insfârsit rochii scurte.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare