Sanatatea nu este un scop, este un stil de viata ...
ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Constanta

TERAPIA CU LUMINA BIOPTRON

TERAPIA CU LUMINA  BIOPTRON
TERAPIA CU LUMINA BIOPTRON


Terapia cu lumina Bioptron este o tehnologie revolutionara si inovatoare care ofera tratament pentru o mare diversitate de afectiuni medicale.
Aparatele optice pentru sistemul de terapie cu lumina Bioptron emit o lumina specifica,in care sunt concentrate caracteristicile pozitive ale luminii solare naturale,fara sa contina radiatii ultraviolete si potentialele efecte daunatoare ale acestora.

Terapia cu lumina

Inca din antichitate,lumina a fost folosita pentru a accelera procesul de vindecare,iar in zilele noastre,medicina moderna foloseste cu succes tratamentul prin terapie cu lumina.
In ultimii ani,oamenii de stiinta au identificat anumite proprietati ale luminii solare despre care se stie ca are efecte benfice asupra corpului uman.
Tehnologia a reusit sa recreeze aceste proprietati,prezente in sistemul de terapie cu lumina Bioptron.Tehnologia moderna din zilele noastre a reusit sa imbine aceste proprietati naturale cu modificarile tehnice in sistenul non-invaziv si eficient de terapie cu lumina Bioptron.

Cum functioneaza terapia cu lumina Bioptron

Cand aparatul Bioptron este tinut la o anumita distanta de suprafata pielii,energia luminii emise penetreaza tesuturile din profunzime.Aceasta stimuleaza reactii biologice in diferite tesuturi(piele,muschi,vase de sange,nervi etc.)
Datorita efectelor biostimulatoare ale luminii Bioptron,aceasta stimuleaza structurile intracelulare foto-sensibile si moleculele.Terapia cu lumina Bioptron actioneaza in mod natural,stimulind capacitatea de regenerare a corpului si ajutand ,astfel,organismul sa isi declanseze propriul potential de vindecare.
Principalele efecte ale terapiei cu lumina Bioptron sunt:
- calmarea durerii
- accelerarea refacerii tesutului si regenerarea(vindecarea plagilor)
Terapia cu lumina Bioptron poate:
- imbunatatii microcirculatia
- armoniza procesele metabolice
- intari sistemul imunitar al organismului
- stimula procesela regenerative si reparatorii ale intregului organism
 
Programare