ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Oftalmologie Oftalmologie Cluj-Napoca

ÎN NUMELE EXCELENŢEI, CMU şi EUROCLINIC poartă un singur nume, REGINA MARIA, REŢEAUA PRIVATĂ DE SĂNĂTATE
Bucureşti, 7 martie 2011 - De 15 ani suntem martori la dezvoltarea celei mai efervescente pieţe din România, cea a serviciilor medicale private. Am crescut în ritmul dezvoltării ei şi am contribuit la nivelul la care a ajuns să fie acum. Am fost Centrul Medical Unirea iar acum, împreună cu Euroclinic, suntem uniţi sub un singur brand, REGINA MARIA. Este un drum pe care l-am ales pentru a merge împreună.
M.S. Regina Maria nu este doar personajul care m-a atras spre România, ci un model pentru noi toţi. Cu o gândire avangardistă, M.S. Regina Maria a îmbinat acţiunile sale cu viaţa spirituală, reuşind sa ajute cu adevărat poporul român, şi să devină un simbol de mândrie naţională. Aceasta schimbare în care îmbrăţişăm numele celei care a fost cunoscută drept "mama răniţilor" a primit girul M.S. Regele Mihai şi, implicit pentru mine, binecuvântarea M.S. Regina Maria, a declarat Dr. Wargha Enayati Director General REGINA MARIA, reţeaua privată de sănătate.
Pentru cea mai mare reţea privată din România, serviciile medicale înseamnă "Servicii Medicale cu Excelenţă", iar a acţiona "în numele excelenţei" se traduce prin conştiinţa ajutorului oferit oamenilor pentru a fi sănătoşi, tehnologia avansată şi căldura sufletească. Brandul REGINA MARIA are o consistenta umanistă, prin excelenţă.
În cei 15 ani de activitate, CMU a evoluat în fiecare an. După recenta fuziune cu Euroclinic, CMU a devenit cea mai mare reţea privată de sănătate din România, cu peste 1000 de medici în cele 6 spitale şi peste 20 de policlinici prezente în toată ţara. După rebranding, echipa rămâne aceeaşi, iar planurile de business vor fi orientate şi mai mult către respectarea promisiunii faţă de toţi pacienţii: Servicii Medicale cu Excelenţă. Astfel că, în perioada următoare, REGINA MARIA va extinde numărul de spitale şi policlinici în Bucureşti şi în ţară şi va pregăti soluţii medicale specializate pentru pacienţi (persoane fizice şi companii).
"Ne menţinem misiunea de a avea în continuare cea mai puternică reţea medicală, investind în continuare în tehnologia medicală şi în echipa noastră de medici", a declarat Fady Chreih Director Executiv REGINA MARIA. "Faţă de alte entităţi medicale, avem o latură proeminent umanistă, iar acest lucru s-a reflectat şi se va reflecta în continuare în acţiunile pe care le întreprindem.", a adăugat Fady Chreih.
În urma rebrandingului, Maternitatea Regina Maria va purta numele de REGINA MARIA Spital de obstetrică şi ginecologie, CMU Kids va deveni REGINA MARIA Policlinica pentru copii, iar Spitalul Euroclinic se va numi REGINA MARIA Spitalul Euroclinic. De asemenea, Stem-Health Unirea devine integral parte din reţeaua privată de sănătate sub denumirea de Banca Centrală de Celule Stem REGINA MARIA, în timp ce reţeaua proprie de laboratoare se numeşte Divizia Laboratoare Clinice REGINA MARIA.

 

Lista locatiilor REGINA MARIA Cluj

 • Spitalul regional Cluj – Strada Dorobantilor nr. 29, Cluj Napoca, Call center 021 9268
 • Policlinica Muzeului - Strada Sextil Puscariu Nr. 2, Cluj-Napoca, telefon: 0372 548 701,
 • Policlinica Pasteur- Strada Louis Pasteur nr. 24/72, Cluj-Napoca, telefon: 0372 548 701,
 • Policlinica Observatorului – Str Observatorului 1-3, telefon 021-9268
 • Centrul de recuperare medicala si sportiva “Kinetic Sport&Medicine” - Str. Galati Nr. 2, Cluj-Napoca, Park Lake – Parter, telefon: 0723 248 032, e-mail: contact.cluj@kineticsm.ro
 • Centrul de medicina muncii - Str. Teodor Mihali Nr. 42-44, etaj 1, telefon: 021 9268,
 • Laborator de anatomie patologica si citologie SANTOMAR - Str. Armoniei 4, F 41/B, Cluj-Napoca, tel: 0264 421 098 /0761 348 432, email: santomar@reginamaria.ro
 • Serviciul medical de urgenta PROMPT URG- Aleea Băița nr.9, Cluj-Napoca, tel. 0264 597 112 / 0264 988
 • Puncte de recoltare probe de laborator:
 • Punct de recoltare Mihai Viteazul - Adresă: Strada Ion Popescu Voitești 2
 • Punct de recoltare Gara - Adresa: Strada Craiova 28-30
 • Punct de recoltare Gherla - Adresa:  Strada Romana FN (in autogara Gherla)
 • Punct de recoltare Turda - Str. Libertatii nr. 6
 • Punct de recoltare Băița - Str. Băița nr. 9

Ultimele recomandări de la pacienți:

25-10-2017
Lavinia Oancea, 35 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Doamna doctor Botezan Ioana a fost exceptionala si profesionista de la bun inceput. Am stiut tot timpul starea de sanatate a fatului, a verificat toate organele, se vede ca ii place ceea ce face si este meticuloasa. Am nascut un copil sanatos si am fost linistita cu ea fiindu-mi doctor. O recomand tuturor.

29-07-2016
Claudia Cioca-Grecu, 35 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Doresc sa ofer un feedback extrem de pozitiv atat pentru serviciile si medicii Policlinicii, cat si un feedback specific pentru Dl Asistent Campan Andrei -Policlinica Muzeului. Minutiozitatea, rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada sunt criterii foarte importante pentru pacient si totodata motivul pentru care il voi recomanda oricarei cunostiinte care ar avea nevoie de injectii IV.
Va multumesc.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare