ROmedic Cabinete medicale Craiova, Bucuresti Cabinete Sexologie Sexologie Craiova, Bucuresti

Info terapie

Autor: Psih. Cojocaru Maria-Laura

♣ Durata unei sedinte terapeutice este de 50 de minute.

♣ Sedintele de terapie se desfasoara o data pe saptamana, in cazuri exceptionale, de doua ori pe saptamana.
♣ In cadrul terapeutic iti expui framantarile si problemele cu care te confrunti, stabilim impreuna obiectivele necesare pentru a-ti rezolva problema si a te simti asa cum iti doresti. Dupa elaborarea unui plan terapeutic si aplicarea acestuia, vom verifica impreuna atingerea obiectivelor propuse.

♣ Dupa atingerea obiectivelor propuse sunt necesare cateva sedinte, la o durata mai mare de timp. Aceste sedinte au ca scop mentinerea rezultatelor obtinute in terapie, stabilizarea noilor comportamente dobandite si a abilitatilor de a face fata eventualelor recaderi.

♣ Atentie! Sedintele de psihoterapie la care va programati si nu puteti veni, daca nu anuntati cu 24 de ore inainte, se platesc! De ce? Pentru ca in acesta ora o alta persoana poate beneficia de sustinerea si ajutorul psihoterapeutului si, daca nu anuntati din timp, acest lucru devine dificil. Sunt astfel doua persoane care stau, psihoterapeutul dumneavoastra si o alta persoana care a fost amanata sau chiar refuzata pentru ca nu era o ora libera in acea zi.Respectati ca sa fiti respectati!

 

Aminteste-ti faptul ca terapeutul nu lucrează singur pentru tine sau in locul tau, ci impreuna cu tine!

Suntem parteneri in rezolvarea problemelor si framantarilor tale, EU sunt langa tine pentru a te ajuta sa-ti identifici resursele TALE interioare necesare rezolvarii problemelor care te supara, EU sunt langa tine pentru a te indruma ca TU sa-ti rescrii scenariul propriei vieti intr-un mod nou si fericit pentru tine.

 
Programare