ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Bucuresti

Despre mine ca psihiatru

Autor: dr. Costin CIBEA
„Daca ai un „de ce?” pentru care sa traiesti poti sa te impaci cu aproape orice „cum?”.” - F. Nietzsche

Psihiatru inseamna medic specializat in psihiatrie.

- Am primit titlul de medic specialist in ianuarie 2012, dupa cinci ani de practica si studiu necesari specializarii in acest domeniu, perioada cunoscuta sub numele de rezidentiat.

- Ca medic rezident am lucrat in Spitalul „Obregia” din Bucuresti si, pentru perioade mai scurte, in spitale din Franta (Nimes) si Elvetia (Lausanne).

- Ca psihiatru generalist am un domeniu larg de competenta profesionala, ce include toate etapele ingrijirii persoanelor cu afectiuni mintale, in plan somatic, psihologic si personal, in functie de nevoile fiecareia.

- Am o buna indemanare si experienta in gestionarea tratamentelor medicamentoase - baza ingrijirilor in plan somatic.

- Am o inclinatie catre psihoterapie si o orientare fenomenologic-existentiala - din 2009 urmez cursurile de formare/pregatire pentru logoterapie, consiliere, insotire si psihoterapie analitic-existentiala organizate de Societatea de Analiza Existentiala SAEL Romania la Bucuresti.

- Din vara lui 2012 mi-am deschis propriul cabinet in incercarea de a oferi un „ceva” ce se gaseste mai rar in psihiatria locala - e un pariu pe care l-am pus, ca multi cauta acest „ceva”.

- Se poate ca acest "ceva" sa fie faptul ca aici dumneavoastra sunteti in prim-plan.

- Se poate ca cel mai valoros lucru pe care il am de oferit sa fie disponibilitatea de a-mi lua si a va acorda atat timp cat aveti nevoie - la cabinetul meu aveti timp pentru dumneavoastra.