ROmedic Cabinete medicale Piatra Neamt Cabinete Otorinolaringologie-ORL Otorinolaringologie-ORL Piatra Neamt

Indiferent de problema medicală cu care vă confruntați, la Crismed Clinic găsim cele mai sigure și eficiente soluții pentru a vă reda zâmbetul, la propriu și la figurat!
Suntem mai mult decât o echipă, suntem o familie de specialiști devotați și pasionați, ce vă așteaptă cu cele mai eficiente soluții! Pasiunea noastră comună este de a crea zâmbete! Ne străduim în permanență să ne îmbogățim cunoștințele și să ne perfecționăm tehnicile, pentru rezultatele cele mai bune!

 

La Crismed Clinic avem grijă de sănătatea întregului organism, dar și a zâmbetului tău! În această clinică, ținănd cont de principiul medicinii integrative, holistice, adică vindecarea globală a pacientului și pentru că susținem sănătatea ta generală, am încercat să alipim diverse specialități medicale, cum ar fi:

  • ORL;

  • dermatologie;

  • chirurgie estetică;

  • ortopedie;

Toate acestea din grijă pentru pacienții noștri, pentru că știm cât de prețios este timpul și cât de valoros este să poți beneficia de toate aceste servicii într-un singur loc.

 

Vă așteptăm cu mare drag!

Ultimele recomandări de la pacienți:

24-09-2020
Mihăilă Stelian, 67 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

09-09-2018
Herghelegiu Veronica, 68 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Rrecomand aceasta clinica medici competenzi care te ajuta sa intelegi problema care o ai sunt foarte disponibili. Complimenti.

02-09-2017
Mareș Crina, 54 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O locație eleganta, deosebita, cu dotări de ultima generație, unde personal medical profesionist și competent, asigura tratarea eficienta, îndrumarea și sfătuirea pacienților. Felicitări și succes pe mai departe!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare