ROmedic Cabinete medicale Piatra Neamt Cabinete Dermatologie estetică și cosmetică medicală Dermatologie estetică și cosmetică medicală Piatra Neamt

Experientele pacientilor recomanda CRISMED CLINIC

Experientele pacientilor recomanda CRISMED CLINIC
Autor: Crismed Clinic

Iata și dovada experiențelor pacienților noștri.
Pentru informații actualizate și anunturi, vă rugăm vizitați și pagina noastră de Facebook (Like&Share): facebook.com/CrisdentClinic/

 

Beka David:
Am avut norocul sa mă duc la clinica Crisdent unde am întâlnit un colectiv deontologic cum rar întâlnești în zilele noastre,care nu face diferența de statutul social. D-na dr. Cristina Litcanu felicitări pentru colectivul pe care îl conduceți cu atâta profesionalism. Mulțumesc frumos pentru profesionalismul de care dați dovada și să vă dea Dumnezeu sănătate.


Alice Grig:
Incă de la intrare te întâmpină un aer regal.Totul este extrem de intim,cu bun gust, curat şi ai sentimentul clar de siguranță din punct de vedere al igienei si profesionalismului!Vă iubesc ,Oameni frumoşi !!Felicitări !!


Irina Gavriliu
O clinica superba, Medici de nota 10! Felicitări!


Adr Amr
D-na dr Litcanu Cristina merita un rating mai ridicat de 5 stele! Dumneaei si echipa sa se caracterizeaza de multi ani prin devotament, seriozitate si profesionalism!


Glavce Teodora
Suntem norocoși ca avem o astfel de Clinica în Piatra Neamț, construita cu suflet . Mult succes!

 

Grigorcea Iustin
O atmosferă ce întrece așteptările, confort și igienă, medici pregătiți și prietenoși, o treabă bine făcută cum rar găsești! V-ați mai câștigat un client fidel! Nota 11

 

Alina Markus
O echipa minunata, un ambient unic, tehnologie de top si pasiune pentru medicina! Fiecare pacient este unic si va primi aici tratamentul personalizat necesar! O cunosc bine pe colega mea, dna dr Cristina Litcanu, un medic bine pregatit , care iubeste meseria si oamenii, cu viziune larga asupra metodelor terapeutice si asumarea lucrului binefacut! Felicitari echipei si un An Nou 2017 cu bucurie si impliniri!


Silvia Seremet
Numai cuvinte de lauda, e foarte bine ca avem in Piatra Neamt o astfel de clinica, Felicitari, sanatate si succes doamnei Cristina Litcanu si echipei !


Margareta Esanu
Cea mai buna clinica din Piatra Neamt-profesionalism si multa pasiune. Felicitari !!


Flavia Lacramioara
Profesionalism, atitudine si pasiune! Am avut posibilitatea sa cunosc oameni minunati, multumesc! Doamne ajuta! Felicitari si mult succes!


Mihalache Anca
O Clinica cu SUFLET! Oamenii aceștia sunt minunați, profesioniști și tratează totul cu maxima seriozitate! Recomand cu drag


Iulia Sorina Matea
M-am bucurat foarte mult pentru posibilitatea de a ajunge la ei. Sunt oameni extraordinari, cu suflete mari, acest lucru completând profesionalismul de care dau dovadă in munca depusă. O echipa minunata!
Eleganta, rafinamentul si devotamentul sunt cuvintele cheie pentru CRISDENT CLINIC!


Gabriel Toma
Dacă ați pierdut zâmbetul îl regăsiți la Crisdent Clinic !
Sunt pacientul doamnei doctor de aproximativ zece ani și faptul că revin în cabinetul ei de fiecare dată este dovada clară a faptului că își face treaba impecabil!
Un doctor și un om de excepție!


Ionuț Istoma
Personal amabil si profesionist si un ambient extraordinar. Recomand cu incredere.


Mihaela Gociu
Recomand cu toată încrederea pe doamna doctor Litcanu Cristina ! Un medic desăvârșit si un om cu suflet mare!!!


Ionut Richard Botorogeanu
Recomand cu încredere.


Flori Florinela
Un ambient fara cusur,totul este bine organizat,iar echipa extraordinara!Mult succes si sa colaborăm in continuare!


Ana Maria
O echipa minunata!
Oameni cu sufletul mare!
Eleganta, rafinament si devotament!


Tatyana Lungu
Profesionalism si in Moldova-FELICITARI!
Mult succes, Dumnezeu sa va ajute!

 

Lacramioara Apopei
O echipă minunată si cu experiență!

 
Programare