ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Implantologie dentară Implantologie dentară Iasi

Din pasiune pentru zambet si prin bogata experienta a echipei de medici a luat nastere cabinetul stomatologic DENTAL ART.

 

Dotat cu aparatura de ultima generatie si folosind materiale performante vine in intampinarea pacientilor cu tratamente de cea mai buna calitate la preturi accesibile.
Cabinetul este situat într-o zonă boemă a Iașiului, pe bulevardul Copou, vis-a-vis de Centrul Gaudeamus cu acces ușor și bună vizibilitate, locuri de parcare dar și acces facil cu mijloacele de transport în comun. Zona este foarte populată, având Universitatea Al. I. Cuza în apropiere dar și căminele studențești. 

 

Cabinetul Stomatologic Dental Art este cunoscut pentru serviciile sale de calitate, pentru ambientul plăcut și relaxant, dar mai ales prin personalul medical al acestuia. 
Echipa medicală vine în întâmpinarea pacienților cu soluții din toate domeniile medicinei dentare: implantologie, estetică dentară, chirurgie dento-alveolară, endodonție, protetică, pedodonție, tratând astfel pacienți de orice vârstă. 
Pentru sănătatea pacinților dar și a echipei de medici se respectă cu cea mai mare strictețe normele de sterilizare. Astfel se investește foarte mult în substanțe de dezinfectare și în aparatură de sterilizare de înaltă clasă ce monitorizează ciclurile de sterilizare, imprimand parametrii acestora.
În vederea realizării lucrărilor protetice de cea mai mare fidelitate, estetică și funcționalitate, Cabinetul Dental Art colaborează cu laboratoare de tehnică dentară de prestigiu ce folosesc tehnici computerizate CAD-CAM.

Ultimele recomandări de la pacienți:

25-10-2017
Mihaela, 28 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu toata increderea.

25-10-2017
Ovidiu7, 42 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Un medic extraordinar!!!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare