ROmedic Cabinete medicale Suceava Ortodonție și ortopedie dento-facială Ortodonție și ortopedie dento-facială Suceava

Ortodonție și ortopedie dento-facială în Suceava

Tratam pacienții din punct de vedere ortodontic de la cea mai fragedă vârstă până în perioada adultă.

Micuții pacienți sunt supravegheați încă din perioada dentiției de lapte (dentiție care se tratează cu o grijă deosebită !!!) și dacă se observă probleme de dezvoltare le sunt indicate aparate ortopedice interceptive. Mai departe, în dentiția mixtă supraveghem etapele schimbării dinților de lapte cu cei definitivi. Intervenim prin extracții seriate la nevoie, aplicăm aparate dentare de expansiune sau de intercepție. Problemele dento-maxilo-faciale sunt adesea mai ușor de rezolvat în perioada de creștere și dezvoltare, iar rezultatele obținute sunt, fără discuție, mult mai stabile. Costurile aparatelor pentru micii pacienți sunt adesea mai reduse.

În perioada vârstei de dezvoltare neuro-psihică și a personalității a copiilor considerăm oportună tratarea din timp a problemelor ortodontice și funcționale ...mai ales că trăim într-o societate care pune tot mai mult accentul pe aspectul fizic, pe estetică, pe funcții corecte.

De asemenea, tratăm tineri cu dentiția definitivă cât și adulți cu eventuale probleme parodontale asociate și dezechilibre produse de extracții dentare neprotezate.

Utilizăm aparate ortodontice fixe (tehnica clasica) metalice, de safir sau de ceramică.

Listă servicii:


Medici/terapeuți:

 
Programare