ROmedic Cabinete medicale Suceava Stomatologie Stomatologie Suceava

Stomatologie în Suceava

Tratamentele de stomatologie generală se realizează cu tehnici si aparatură moderne. Profilaxia constă în detartraj cu ultrasunete și air-flow (prophy jet -cu pulbere sub presiune). La toate piesele de mână avem iluminare suplimentară cu fibră optică pentru ca toate cariile să fie optim curățate, prevenind recidiva de carie. Folosim, de asemenea, revelatorul de carie pentru a verifica gradul de curățare al cavităților carioase. Pentru curățarea mai puțin traumatică a cavităților carioase dispunem și de sistemul Aqua Cut.
Tratamentele endodontice (de canal) se realizează cu sistem rotativ (tehnologie germană VDW), cu irigare riguroasă cu soluții antiseptice. Diga dentară (pentru izolarea de salivă) pe care o folosim este obligatorie pentru obținerea unor rezultate corecte și predictibile.
Lucrările protetice dentare sunt realizate în colaborare cu tehnicieni specializați, care oferă garanția calității. Putem realiza lucrări protetice fixe metalo-ceramice, integral ceramice (din ceramică presată sau zirconiu), proteze mobile sau mobilizabile, protetică pe implanturi etc.
Zirconiul poate fi monobloc, placat cu ceramică doar pe partea vestibulară sau placat complet cu ceramică. Lucrările integral ceramice au o estetică deosebită, de cele mai multe ori devenind confundabile cu dinții naturali.
Lucrările dentare mixte : lucrare fixă și proteză scheletizată este o soluție optimă pentru pacienții care au contraindicații sau limitări financiare pentru implante dentare.
Realizăm și tratamente de albire dentară în cabinet sau acasă (în gutiere individual confecționate).

 

 Listă servicii:


Medici/terapeuți:

 
Programare