ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Stomatologie Stomatologie București

Clinicile Dental Palace

Clinica Dental Palace şi-a început cu succes activitatea în urmă cu peste 15 ani, sub numele de Peterdent-Art, în Târgu Mureş. În prezent, ne găsiţi atât în Târgu-Mureş (Str. Cutezantei 32/1), cât şi în centrul Capitalei.

Dental Palace a fost prima clinică dentară din România care a introdus în cabinet tehnologie avansată laser. Medicii noştri sunt experţi certificaţi de Laser Dentistry, University of Aachen, clinica devenind astăzi cea mai solicitată în ţară pentru intervenţii asistate laser şi nu numai.

 

Misiunea noastră

Misiunea noastră este foarte clară – să oferim pacienţilor noştri cea mai plăcută experienţă atât din punct de vedere medical, cât şi din punct de vedere uman. Suntem oameni cu iubire pentru oameni şi nu în ultimul rând, pentru medicină.

Experienţa, dorinţa continuă de dezvoltare şi empatia pentru pacient sunt trăsăturile care caracterizează cel mai bine echipa noastră. Toate acestea şi tehnologia de ultimă oră ne ajută să ne îndeplinim cu succes misiunea.

 

De ce Dental Palace?

La Dental Palace poate nu vei găsi doctori care îţi spun ceea ce vrei să auzi pentru a îţi vinde un tratament, însă vei găsi medici care pun sănătatea pacientului pe primul loc şi care lucrează în echipă pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru problemele acestuia.

Cu o rată de satisfacţie de peste 92% în cei peste 15 ani de activitate, Dental Palace a reuşit cu succes să îşi fidelizeze pacienţii şi să rămână alegerea lor principală în materie de tratamente şi restaurări dentare.

 

 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare