ROmedic Cabinete medicale București Cabinete Chirurgie orală și maxilo-facială Chirurgie orală și maxilo-facială București

Intrebari frecvente

CAT DE TARE MA VA DUREA ?
Clinica noastra dispune de tehnica de anestezie computerizata care este atraumatica, cu o eficienta crescuta, fara durere la injectare si lipsita de disconfortul ulterior.


PE CE PERIOADA SE POATE INTINDE UN TRATAMENT DENTAR ?
In functie de necesitatile, afectiunile si planul de tratament stabilit impreuna cu medicul, un tratament poate dura de la cateva ore (igienizari, detartraje, obturatii) la mai multe saptamani(lucrari protetice, tratamente parodontale). Pentru a veni in ajutorul pacientilor clinica stomatologica PeterDent-Art dispune de o echipa tanara, dinamica si competenta, de o tehnologie de ultima generatie (anestezia computerizata, terapia laser, motor endodontic, camera video intraorala) care mareste eficienta, calitatea si durabilitatea tratamentelor in acealasi timp scurtand durata fiecarei sedinte.


CE ESTE SENSIBILITATEA DENTARA ?
Este o durere usoara care apare cand consumati alimente dulci, sarate, reci, sau fierbinti, la periajul dentar sau cand folositi ata dentara. Sensibilitatea dentara este cauzata de carii, abraziunea smaltului dentar, retractii gingivale, afectiuni care pot fi tratate cu usurinta daca sunt depistate timpuriu.


DIN CE CAUZA APARE RESPIRATIA URAT MIROSITOARE ?
Excluzand o afectiune gastro-intestinala sau respiratorie cauzele respiratiei urat mirositoare sau halitozei sunt :gangrena dentara, pungi parodontale adanci cu depozite alimetare in descompunere, carii dentare, gura uscata (xerostomie) si depozite bacteriene albicioase pe limba. Doar medicul dentist poate stabili cu exactitate cauza si tratamentul halitozei, pastele de dinti, apele de gura si guma de mestecat doar mascheaza temporar mirosul.


CARE ESTE CAUZA MOBILITATII DENTARE ?
Parodontopatia este cauza principala a mobilitatii dentare. Este o boala grava a ligamentelor dentare si a osului in care este implantat dintele. Dupa ultimele statistici efectuate 70% din populatie sufera de aceasta afectiune care duce la pierderea prematura si rapida a dintilor. La ora actuala cele mai bune rezulate in tratamentul parodontopatiei se obtin cu ajutorul tehnologiei laser.


DE CE APARE SANGERARE LA PERIAJ ?
Cel mai frecvent sangerarea la periaj apare datorita iritatiei cronice a gingiei in urma periajului intempestiv, cariilor situate sub gingie, tartrului si placii bacteriene.


CAND SI CUM SE FOLOSESC PERIUTA, ATA DENTARA SI APA DE GURA ?
Clinica PeterDent-Art include in tratamentul dentar si o sedinta de indrumare a pacientului privind tipul de periuta (cu duritate mica, medie si mare) utilizat, metodele de folosire a atei dentare cat si a apei de gura proiectata cu dus bucal. Folosirea mijloacelor de igienizare fara sfatul unui specialist poate duce la agravarea afectiunilor parodontale.
 
Programare