Ofer servicii de psihoterapie și consiliere în cazuri de: Depresie, Anxietate, Atacuri de panică, Dependențe, Obsesii, Tulburare obsesiv-compulsivă, Tulburări de alimentație-bulimie, anorexie, Probleme relaționale în cuplu, Dezvoltare personală.
ROmedic Cabinete medicale Baia Mare Cabinete Psihologie Psihologie Baia Mare

PSIHOTERAPIE LA COPII: Agitație, nervozitate, agresivitate,anxietate, fobii, ticuri,deficit de atenție, încăpățânare, iritabilitate, agresivitate,enurezis, encomprezis, afecțiuni somatice cu cauza psihică,insomnii, coșmaruri, somn agitat,izolare, timiditate excesivă, inhibiție, conduite bizare,logopedie,perturbări ale comportamentului ca urmare a apariției unui nou membru în familie, probleme de comunicare și relaționare (copilul nu are prieteni, nu se adaptează la gradiniță/școală probleme școlare (dificultăți de învățare, scăderea randamentului școlar, absenteism, abandon școlar,traume suferite (decesul unui membru al familiei, divorțul sau separarea părinților, accidente, boli,tulburări de comportament (conduite agresive și autoagresive, minciuna, fuga, furt).
PSIHOTERAPIE INDIVIDUALĂ: anxietate, atacuri de panică, fobii,dependență de alcool, dependență de droguri/medicamente, dependență de jocuri de noroc, depresie, dificultăți de comunicare, relaționare, adaptare, dificultăți în luarea deciziilor, experiențe traumatice, managementul conflictului, managementul stresului la locul de muncă, obezitate, pierderea unei persoane dragi, divorț, separare, doliu, renunțare la fumat, retragere din viața socială,stima de sine scăzută, devalorizare, tulburări ale somnului (insomnii, coșmaruri, somn agitat), tulburari alimentare . 

  CONSILIERE ȘCOLARĂ: Consilierea elevilor, părinților privind adaptarea elevilor la mediul școlar, optimizarea relațiilor școală-elevi-părinți. Prevenirea și diminuarea factorilor care determină tulburări comportamentale, comportamente de risc sau disconfort psihic. Examinarea psihologică a elevilor în situații de eșec școlar, abandon școlar,conflicte.                        

CONSILIERE VOCAȚIONALĂ: Activități de consiliere și orientare profesională, monitorizare și evaluare servicii de consiliere și orientare profesională, managementul carierei și al dezvoltarii personale .

PSIHOLOGIE CLINICĂ: Evaluare psihologică și psihodiagnostic, evaluare neuropsihologică, evaluarea complexă a personalității, intervenție/asistență psihologică.

PSIHOLOGIA MUNCII ȘI ORGANIZAȚIONALĂ

LOGOPEDIE-copii și adulți

PSIHOTERAPIE DE CUPLU: certuri frecvente, gelozie, indecizia de a rămâne în relație, violență verbală și fizică,infidelitatea, psihoterapie sistemică de familie și cuplu.

Ultimele recomandări de la pacienți:

14-10-2021
Gp, 45 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand!

11-10-2021
Filip Darius, 22 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Când mi s-a pus diagnosticul de anxietate sociala mi s-a părut foarte rece, străin, parcă nu avea legătură cu mine. Dar după ce am început terapia cu doamna Simona, chiar dacă a fost online, mi-am recăpătat curajul de a vorbi în public, cu prietenii, cu persoanele mai puțin apropiate de mine, am o voce sigură, hotărâtă, dar cea mai mare realizare o consider ca fiind absența gândurilor negative-ca vor râde toți de mine, ca ma voi face de ras. Mulțumesc mult doamna Simona! Săptămâna trecută a fost o situație în care am fost în centrul atenției și nu a fost catastrofal.

07-10-2021
Marchiș Claudiu, 31 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

M-am hotărât greu să scriu și nu aș fi făcut-o dacă doamna psiholog Donca nu mi-ar fi făcut un mare bine. Vreau să-i mulțumesc pentru tot sprijinul acordat. Mi-a fost de mare folos. Sunt o persoană puternică si am crezut că pe mine nu mă doboară nimic. Doar că, pe nesimțite m-am trezit cu repetate atacuri de panică. Nu știam ce se întâmplă cu mine. Am avut mare noroc că am întâlnit-o. De la început mi-a inspirat încredere. Împreună cu răbdare și calm am intrat în procesul de terapie. După primele 3 ședințe mă simțeam mult mai bine. Mulțumesc doamna psiholog pentru că mi-am recuperat viața. Acum o prețuiesc mult mai mult.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare