Ofer servicii de psihoterapie și consiliere în cazuri de: Depresie, Anxietate, Atacuri de panică, Dependențe, Obsesii, Tulburare obsesiv-compulsivă, Tulburări de alimentație-bulimie, anorexie, Probleme relaționale în cuplu, Dezvoltare personală.
ROmedic Cabinete medicale Baia Mare Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Baia Mare

PSIHOTERAPIE LA COPII: Agitație, nervozitate, agresivitate,anxietate, fobii, ticuri,deficit de atenție, încăpățânare, iritabilitate, agresivitate,enurezis, encomprezis, afecțiuni somatice cu cauza psihică,insomnii, coșmaruri, somn agitat,izolare, timiditate excesivă, inhibiție, conduite bizare,logopedie,perturbări ale comportamentului ca urmare a apariției unui nou membru în familie, probleme de comunicare și relaționare (copilul nu are prieteni, nu se adaptează la gradiniță/școală probleme școlare (dificultăți de învățare, scăderea randamentului școlar, absenteism, abandon școlar,traume suferite (decesul unui membru al familiei, divorțul sau separarea părinților, accidente, boli,tulburări de comportament (conduite agresive și autoagresive, minciuna, fuga, furt).
PSIHOTERAPIE INDIVIDUALĂ: anxietate, atacuri de panică, fobii,dependență de alcool, dependență de droguri/medicamente, dependență de jocuri de noroc, depresie, dificultăți de comunicare, relaționare, adaptare, dificultăți în luarea deciziilor, experiențe traumatice, managementul conflictului, managementul stresului la locul de muncă, obezitate, pierderea unei persoane dragi, divorț, separare, doliu, renunțare la fumat, retragere din viața socială,stima de sine scăzută, devalorizare, tulburări ale somnului (insomnii, coșmaruri, somn agitat), tulburari alimentare . 

  CONSILIERE ȘCOLARĂ: Consilierea elevilor, părinților privind adaptarea elevilor la mediul școlar, optimizarea relațiilor școală-elevi-părinți. Prevenirea și diminuarea factorilor care determină tulburări comportamentale, comportamente de risc sau disconfort psihic. Examinarea psihologică a elevilor în situații de eșec școlar, abandon școlar,conflicte.                        

CONSILIERE VOCAȚIONALĂ: Activități de consiliere și orientare profesională, monitorizare și evaluare servicii de consiliere și orientare profesională, managementul carierei și al dezvoltarii personale .

PSIHOLOGIE CLINICĂ: Evaluare psihologică și psihodiagnostic, evaluare neuropsihologică, evaluarea complexă a personalității, intervenție/asistență psihologică.

PSIHOLOGIA MUNCII ȘI ORGANIZAȚIONALĂ

LOGOPEDIE-copii și adulți

PSIHOTERAPIE DE CUPLU: certuri frecvente, gelozie, indecizia de a rămâne în relație, violență verbală și fizică,infidelitatea, psihoterapie sistemică de familie și cuplu.

Ultimele recomandări de la pacienți:

29-08-2022
Popa I., 35 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Foarte mulțumită sunt de cum lucrează doamna psiholog Donca cu copilul meu în terapia Aba. Are multă răbdare, de fecare dată îmi explică și mie ce trebuie să lucrez cu el acasă până la următoarea ședință.Progresele există, chiar dacă sunt mici, pentru noi părinții de copil cu autism orice pas înainte înseamnă foarte mult. O recomand cu toată încrederea!

28-08-2022
Ardeli Gheorghe, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Foarte bine m-a tratat doamna logoped. În urma unui AVC foarte greu am putut să vorbesc. Dar cu ajutorul dumneaei mă descurc acum destul de bine. O recomand cu încredere!

27-08-2022
Pușcaș Alin, 23 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Colaborarea cu Donca Simona m-a ajutat să privesc anumite aspecte din viața mea diferit, să ies din zona de comfort și să găsesc soluții la problemele mele. Corectă, directă, avînd o pregătire foarte bună și utilizînd diverse metode, Simona a reușit să mă facă să găsesc ieșirea din „cercul„în care eram blocat. De aceea, atunci când e cazul să recomand un psihoterapeut competent, ea este recomandarea mea.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare