ROmedic Cabinete medicale Vatra Dornei Cabinete Neurochirurgie Neurochirurgie Vatra Dornei

Servicii total gratuite:

- Analize medicale de laborator - Radiologie-imagistica medicala (Radiologie, osteodensitometrie, CT si RMN) - Ecografie - Cabinet Psihiatrie si Psihiatrie pediatrica - Cabinet Oftalmologie - Cabinet Diabet zaharat - Cabinet Reumatologie - Cabinet Ortopedie-traumatologie

Programare

Dorna Medical detine o retea moderna de laboratoare medicale, centre de imagistica si policlinici. Dupa 25 de ani de activitate, Dorna Medical s-a impus ca fiind cel mai important furnizor de servicii medicale private din nordul tarii.
In 2023, Dorna Medical inseamna o echipa alcatuita din peste 500 de angajati permanenti si colaboratori care activeaza in cadrul societatii si suntem prezenti in mai multe judete ale tarii. Dupa aproape un sfert de secol de activitate, cea mai buna promovare si recunoastere a meritelor Dorna Medical o realizeaza pacientii. E o relatie reciproca de incredere, noi avem convingerea ca ii putem ajuta, dumnealor se incred in profesionalismul nostru.

Ultimele recomandări de la pacienți:

06-07-2021
Vera Burlacu, 57 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Este o clinica pentru care nu sunt decât cuvinte de laudă . Net superioara din toate punctele de vedere oricarei alte structuri de același gen. Nu am nici o umbra de dubiu in a o recomanda cu toată încrederea.

02-11-2018
Dahon Caludia, 42 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu incredere !

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare