ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Ortodonție și ortopedie dento-facială Ortodonție și ortopedie dento-facială Cluj-Napoca

Bine ati venit la DentaCare!
DentaCare oferă servicii stomatologice de prevenţie şi tratament stomatologic, ortodontic si chirurgical moderne, la cele mai înalte standarde profesionale internaţionale. Oferim CERTIFICATE DE GARANTIE pentru lucrarile realizate! Dorim să fim recunoscuţi drept una din cele mai performante clinici stomatologice private din zona, dar si din tara.
DentaCare se afla in inima Clujului, intr-una din cele mai cunoscute zone ale sale. Are un acces facil atat cu mijloacele de transport in comun, aflandu-se in imediata vecinatate a statiei Observator, cat si cu autoturismul, beneficiind in acest sens de o parcare privata
Pentru a asigura servicii medicale de calitate superioară, DentaCare a reunit o echipă de medici specialisti cu experienţă practică de peste 10 ani. Ne menţinem un nivel înalt al pregătirii profesionale, participând la cursuri si congrese internaţionale şi având strînse legături cu mediul universitar medical. Fiecare membru al echipei este pregătit şi specializat într-o anumită ramură a stomatologiei, pentru a putea oferi, ca echipă, o rezolvare complexă si completa a problemelor dentare.
La ce sa va asteptati cand veniti la noi?
• Siguranta, rafinament, confort si eleganta
Facem tot posibilul ca pacientii clinicii noastre sa fie multumiti de serviciile pe care le oferim si sa aiba incredere in noi. Va primim intr-un mediu prietenos, modern si elegant, conceput special pentru confortul dvs.
Echipamentele si tehnicile folosite in clinica noastra sunt de ultima generatie, eliminandu-se aproape complet durerea. Folosim tehnici atraumatice de anestezie ori de cate ori este necesar.
Suntem oameni si tratam oameni ! Inainte sa incepeti tratamentul puneti-va de acord cu medicul asupra unui gest care sa insemne: “Opriti-va acum, am nevoie de o pauza”. Este de ajuns sa ridicati mana si medicul se va opri, reluand tratamentul atunci cand esti gata sa il continuati. In momentul in care simtiti ca puteti controla situatia, veti fi mai relaxat si mai sigur pe dvs.
Pe masura ce va veti cunoaste medicul stomatolog si veti avea incredere in el si in ceilalti membri ai clinicii, veti realiza ca temerile au disparut. In tot acest timp, veti castiga controlul asupra temerilor dvs, iar ingrijirea dentara va ajunge un obicei normal din viata dvs. Avem experienta cu foarte multi pacienti pe care am reusit sa ii facem sa treaca peste teama de stomatolog si au devenit pacientii nostri fideli! Va asteptam cu drag sa faceti parte din randul lor!
Suntem o clinica kids-friendly.
In acest scop, avem personal specializat in abordarea si tratamentul micutilor pacienti. Copiii beneficiaza de sedinte gratuite in care urmarim doar sa ne cunoastem si sa ne obisnuim unii cu ceilalti, intr-un mediu prietenos si adaptat intelegerii si nevoilor lor. De asemeni, avem amenajat si un mic loc de joaca unde puteti veni cu micutii dvs chiar si in afara programarilor, pentru a se obisnui cu clinica si personalul nostru. Micutii primesc un mic „cadou” la fiecare vizita, si o diploma la finalul tratamentului.
Calitate si promptitudine
Fiecare pacient este important pentru noi si este tratat in mod special. Oferim servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri pentru ca acestia sa fie tot timpul cu zambetul pe buze.
Tehnicile si instrumentarul utilizate in clinica noastra sunt de ultima generatie.
Tratamentul stomatologic de calitate este realizat de o echipa de medici recunoscuti si cu experienta, in permanenta la curent cu noile tratamente si materiale stomatologice.
Acoperim intreaga gama de servicii medicale stomatologice: manopere de igienizare si profilaxie, reconstituire coronara, tratamente endodontice, tratamente de parodontologie, , protetica, chirurgie dento-alveolara, implantologia, reabilitare orala, ortodontie, stomatologie pediatrica. Realizam tratamente de albire dentara profesionala realizate cu substante activate cu ajutorul lampii speciale de albire, ce permit albirea dintilor ambelor arcade dentare într-o singură şedinta de numai 30 de minute.
Folosim aparatura, materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde. Clinica este dotata cu o sala speciala de sterilizare, care permite efectuarea manoperelor specifice in conditii de maxima igiena. Intreaga clinica este prevazuta cu pardoseli speciale care asigura o igiena perfecta.
• Loialitate, respect si grija fata de pacienti
Vrem sa cream relatii de durata, bazate pe incredere si respect reciproc. De aceea suntem loiali pacientilor nostri. Oferim certificate de garantie la toate lucrarile realizate in clinica noastra.
Incercam sa respectam cat mai strict programarile facute! Totusi, va rugam sa fiti intelegatori daca uneori intarziem cateva minute… probabil a fost vorba de o urgenta, un tratament mai dificil decat am anticipat, un copilas sau un pacient mai anxios. Suntem specialisti, dar…lucram cu oameni! Oricum, vom incerca sa va anuntam de fiecare data, in caz ca apare ceva neprevazut si va multumim anticipat pentru rabdare si intelegere!
• Valorizarea medicilor nostri
Pretuim oamenii care lucreaza cu pasiune si sunt pasionati de progres. De aceea, specialistii nostri sunt intr-o continua informare in domeniu, participa la numeroase congrese si cursuri de perfectionare nationale sau internationale reusind astefel sa foloseasca echipamente si tehnologii de ultima ora.
Alege sa fii pacientul nostru! Te vei bucura de siguranta, confort, rafinament si eleganta!

Ultimele recomandări de la pacienți:

29-09-2020
Dan Adriana, 33 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu drag Dl Tudor Pomana

19-07-2018
Giorgio, 49 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare