În cabinet se intră la chemare nominală, pe baza programării, efectuate anteriot exclusiv telefonic. În cabinet nu se vor afla mai mulți pecienți deodată. Ora programării se va respecta cu strictețe. Purtarea măștii de protecție este recomandată.
ROmedic Cabinete medicale Satu Mare Cabinete Cardiologie Cardiologie Satu Mare

Dr.Kiss Ladislau este medic primar cardiolog, cu experienţă de peste 30 ani în specialitate, experienţă ca medic director respectiv medic sef secţie cardiologie, lucrează în cabinetul privat care dispune de aparatura necesară pentru evaluarea cardiologică neinvazivă. Cabinetul se află în apropierea centrului oraşului Satu Mare, puncte de reper pt găsirea străzii:str. Mileniului se află intre Tribunalul Satu Mare şi spitalul vechi.
Oferim consultaţii de specialitate pentru orice categorie de pacienţi, atât cu scop preventiv, cât şi curativ. Gama investigaţiilor efectuate: ECG, Echocardiografie, INR (necesar pentru urmărirea pacienţilor anticoagulaţi cu preparate cumarinice.) , test de efort ECG,Pentru a reduce probabilitatea raspândirii virozelor respiratorii, menținem măsurile de igienă obișnuite în peioada de pandemie: respecterea programării, evitarea aglomerației, păstrarea distanței, igiena mâinilor.

 

 


Cabinetul lucrează în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare, putând oferi toate drepturile derivate din calitatea de asigurat.
   Pentru a beneficia de aceste drepturi, trebuie să vă prezentați cu bilet de trimitere valabil, card de sănătate.
   

 

Se lucrează exclusiv pe bază de programare , prin tel.mobil 0770 567 261 , în zile lucrătoare numai în timpul programului de lucru sus menționat.