În cabinet se intră la chemare nominală, pe baza programării, efectuate anteriot exclusiv telefonic. În cabinet nu se vor afla mai mulți pecienți deodată. Ora programării se va respecta cu strictețe. Purtarea măștii de protecție este recomandată.
ROmedic Cabinete medicale Satu Mare Cabinete Cardiologie Cardiologie Satu Mare

Informaţii utile

Autor: dr.Kiss Ladislau
Informaţii utile pentru pacienţi:
CÂND ESTE NECESAR SĂ VĂ ADRESAŢI LA UN CARDIOLOG :

1.CONSULTAŢII PREVENTIVE:
-Periodic în principiu la toată popolaţia,în funcţie de categoria de risc pe baza recomandării medicilor de familie (risc crescut fiind prezent în caz de, anamnestic familiar cu boli cardiace, vârstă înaintată, boli metabolice ca : obezitate, dislipidemie, diebet zaharat; hipertensiune arterială, boli reumatice, boli infecţioase etc.)
-Sporivi de performanţă
-Anumite profesii cu exigenţă crescută pentru sterea de sănătate (ex.conducător mijloc de transport in masă, militari, lucrători la înălţime etc.
-copii, tineri la care se depistează sufluri
-gtravide cu risc
-preoperator la orice afecţiune extracardiacă
2.CONSULTAŢII PENTRU ACUZE SAU SIMPTOME CARE PUN PROBLEMA DE BOALĂ CARDIACĂ:
- Acuze, simptoame ca: durere toracică, respiraţie ingreunată, palpitaţii, fatigabilitare, transpiraţii, cefalee, ameţeli, pierderi de cunoştinţă, edemul(umflătura) membrelor inferioare, stări febrile de etiologie neelucidată, dureri ale membrelor inferioare, tuse, expectoraţie cu sânge etc.
-Pacienţi cu diabet zaharat, boală renală cunoscută, accident vscular cunoscut
3.CONSULTAŢII CONTROL:
-Urmărirea evoluţiei şi a rezultatului tratamentului la bolnavi cu afecţiune identificată.
4.CONSULTAŢII LA BOLNAVI EXTRACARDIACI LA CARE BOALA DE BAZĂ, SAU TRATAMENTUL POT AFECTA CORDUL
-Pacienţi oncologici, sub chimio sau radioterapie, cu boli infecţioase, boli endocrine, boli renale, boli metabolice,

CUM PUTEŢI APELA LA SERVICIILE CBINETULUI NOSTRU:
1.Acordăm asistenţă pentru pacienţii asiguraţi CAS, care pot beneficia de toate drepturile aferente calităţii de asigurat finanţat de CAS.(Consultaţie de specialitate, ECG, Test de efort ECG, Holter ECG, Holter TA, consultaţii control, rp.comensata dacă nu se suprapune cu alte prescripţii, CM în cazuri justificate medical).
Condiţiile pentru a putea beneficia de drepturile sus menţionate:
-Să vă prezentaţi cu bilet de trimitere de la medicul dvs.de famile
-Să aveţi la dvs.CI sau BI
-Să aveţi la dvs.cardul de sănătate electronic emis de CAS (excepând cei care nu au cardul emis, dar sunt asiguraţi atestat de adeverinţă CAS - fapt care se poate controla prin sistemul informaţional existent în cabinet).
-Adeverinţă de salarizare în care este menţionat nr.zilelor de CM din ultimele 12 luni, la salariaţii la care se pune problema necesităţii acordării de concediu medical pentru incapacitate temporară de muncă.
2.Acordăm asistenţă pentru toţi pacienţii care solicită acest lucru, contra cost şi în caz dacă nu satisfac condiţiile de mai sus, pe baza următoarelor tarife: Consultaţie de bază, care include ECG 80 RON, Consultaţie control(include ECG) 50 RON, Test de efort ECG 120 Ron, Holter ECG 100 RON, Holter TA 100 Ron, Ecocardiografie 100 RON, INR 25 RON, Eliberare de referat pentu expertiza capacitaţii de munca 100 RON.
3.Serviciile nefinanţate de CAS sunt:
-Ecocardiografia, -INR. , Examinările efectuate pentru revizia incapacitaţii de muncă solicitate de Comisia de Expertiză, respectiv cele efectuate peste program.
2.Lucrăm cu programare:
-Contractul semnat cu CAS, respectiv capacitatea de acordare a asistenţei in condiţii corecte, din partea personalului, impun programarea pacienţilor, luând în considerare faptul, că o consultaţie necesită cel puţin 15-20 minute.
-Programările se efectuiază în ordinea solicitării acestuia
-Programarea se poate efectua la sediu în timpul orelor de lucru anunţate ( LUNI şi MIERCURI 15-19, MARTI şi JOI 8-14 ) la sediul cabinetului personal sau telefonic pe telefonul fix 0261-716490, sau în tipul zilei, şi în afara programului afişat, pe telefonul mobil 0770-567261.