ROmedic Cabinete medicale Bucuresti sector 6 Cabinete Psihologie Psihologie Bucuresti sector 6

Practic această profesie pentru că îmi doresc să ajut persoanele care se simt fără speranță, blocate și singure - așa cum m-am simţit şi eu în mai multe puncte din viața mea, momente care, pentru mine, s-au dovedit a fi noi începuturi. În plus, cred cu tărie că toată lumea merită un aliat priceput, flexibil și cu o mulțime de resurse atunci când viața devine grea, așa cum se întâmplă în mod inevitabil.

 

Ca psihoterapeut, lucrez atât individual, cu cupluri, dar şi cu familii iar, pe lângă sprijinul oferit pentru depăşirea provocările, îmi doresc ca fiecare persoană să găsească resursele necesare să meargă mai departe în crearea unei vieți în care să se simte mai puternică, mai plină de speranță şi mai conectată cu cei dragi ei. Mă simt norocoasă atunci când întâlnesc oameni curajoși și determinați să-şi înţeleagă trecutul, dar care doresc să meargă mai departe în crearea unei vieți mai împlinite.

 

Mă bucur că eşti aici și că explorezi posibilitatea de a lucra cu mine. Ca un pas următor, îţi recomand să mă contactezi la numărul de telefon 0736.159.434 pentru a stabili o întâlnire. Dacă nu ești încă sigur că îţi pot oferi cele mai potrivite servicii pentru tine, mă poţi contacta telefonic pentru a-ţi răspunde la orice întrebări suplimentare pe care le poţi avea. Aștept cu nerăbdare să te cunosc.

Cu drag,

Jeni

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

11-12-2021
Alexandru, 35 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Pare foarte buna si priceputa. Am fost la cateva sedinte, a dat sfaturi foarte ok, chiar lucruri la care nu m-as fi gandit.

22-03-2021
Gabriela, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Empatica, orientata pe gasirea de solutii si pe adaptarea procesului terapeutic fix pe ce are nevoie pacientul! Am reusit sa progresez foarte mult intr-un timp foarte scurt! Recomand cu incredere!

04-09-2019
Cristina Ionica, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O persoana deschisa, calda, o profesionista adevarata. O recomand cu drag!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare