ROmedic Cabinete medicale Botosani Cabinete Medicina muncii Medicina muncii Botosani

Prezentă pe piața serviciilor de sănătate din Botoșani încă din anul 2002, compania ECOMED vine, de la an la an, tot mai aproape de pacienții săi, răspunzând prompt cerințelor medicale actuale.


După 20 ani de efort susținut în slujba sănătății, echipa noastră reunește în prezent 27 de angajați, 30 de medici colaboratori și un crez puternic – acela că oricine are dreptul la îngrijiri medicale de calitate.


Ca o recunoaștere a profesionalismului reflectat în serviciile oferite pacienților noștri, Laboratorul Centrului Medical ECOMED a devenit, în anul 2004, primul laborator acreditat RENAR din județul Botoșani.


De asemenea, în anul 2009, am deschis ușile primului și unicului compartiment de imunologie din județ, unde aparatura de ultimă generație și tehnicile medicale de nivel înalt se împletesc armonios cu devotamentul echipei noastre de profesioniști.


În anul următor, din dorința de a veni cât mai aproape de pacienții noștri din Botoșani, am dezvoltat un al doilea punct de lucru, dedicat eliberării de avize medicale pentru toate categoriile, inclusiv pentru port-armă.


Concomitent, în anul 2010, ne atingeam un alt obiectiv important: realizarea primelor examene ecografice 3D și 4D pentru depistarea și investigarea afecțiunilor cardiace și obstetricale.


În prezent, după 20 ani de dezvoltare continuă, Centrul Medical ECOMED a devenit un nume de referință în domeniul medical, atât pe plan local, cât și regional.


Vă stăm la dispoziție cu o gamă de peste 130 de tipuri de analize medicale și cu o rețea extinsă de cabinete de specialitate, așa încât promitem răspunsuri imediate și soluții eficiente pentru toate problemele de sănătate cu care vă confruntați.


Dacă nu sunteți convinși asupra calității serviciilor medicale oferite, vă invităm să consultați și topul firmelor de profil din județul Botoșani – performanțele nostre sunt confirmate nu doar de pacienți, ci și de acest clasament, unde ne-am regăsit cinci ani consecutiv pe locul I.

 

Vă așteptăm cu drag la unul din sediile noastre:


Botosani, sediul central (Tel.0231.529.788/789, 0737.021.299/297): L-V: 7-18, S: 8-13
Dorohoi (Tel.0231.615.202, 0737.021.301): L-V: 7-16

Ultimele recomandări de la pacienți:

06-01-2022
Ciobanu Maria, 49 ani

Părerea generală: Mulțumit

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare