ROmedic Firme medicale Ingrijire si alimentatie copii

Remedii naturiste depurative și detoxifiante

Știai că organismul tău are nevoie de ajutor în ceea ce privește detoxifierea?

 

Faunus Plant este alături de tine cu remedii naturiste depurative și detoxifiante. Ajută-ți corpul să funcționeze optim, iar tu te vei bucura de sănătate.

 

Cu efecte depurative și diuretice, tincturile, ceaiurile, bitterul și siropul de soccu atenție din plante medicinale și aromatice sunt alegerea potrivită pentru detoxifierea organismului tău.

 

Alege pachetul de detoxifiere format din ceaiul Dermatofitus și tinctura Detoxifius, care ajută la eliminarea radicalilor liberi. Compuse din 8 plante cu proprietăți depurative și detoxifiante, printre care enumerăm coada-șoricelului, gălbenele, rostopască, cimbrișor, nuc, sunătoare și trei-frați-pătați, ceaiul și tinctura favorizează eliminarea toxinelor.

 

Încearcă leurda sub formă de tinctură, planta cu multiple beneficii asupra organismului care sprijină detoxifierea colonului, a ficatului și curățarea sângelui. Completează cu siropul de soc și tinctura de brusture pentru afecțiunile hepatobiliare.

 

Toate produsele Faunus Plant sunt 100% naturale și sunt obținute prin prelucrare manuală, din plante medicinale și aromatice.

 

Remediile naturiste depurative și detoxifiante sunt:

 

Bitter 30 de plante;

Tinctura Detoxifius;

Tinctura de Urzică;

Tinctura de Brusture;

Ceai Dermatofitus;

Tinctura de Leurdă;

Sirop de Soc.