ROmedic Firme medicale Medicamente, vitamine, suplimente nutritive

Remedii naturiste afecțiuni hepato-biliare

Cauți tratamente naturiste pentru afecțiuni hepato-biliare?

 

Plantele medicinale și aromatice culese cu grijă de noi au devenit, prin procese atente, adevărate leacuri tămăduitoare. Anghinarea, păpădia, crușinul, coada-șoricelului, rostopasca, cicoarea și salvia ajută la ameliorarea simptomelor produse de afecțiunile hepato-biliare, ajutând la o funcționare normală.

 

Îți punem la dispoziție pachetul Ficat Sănătos de la Faunus Plant, un remediu natural cu efecte benefice asupra regenerării ficatului. Cura este concepută pentru o perioadă de 36 de zile și  ameliorează simptomele hepatitei cronice, colecistului, litiazei biliare sau cirozei.

 

Ceaiul și tinctura Hepatobiliarus sunt suplimentele ideale care contribuie la protejarea celulelor ficatului și funcționarea normală a ficatului și a vezicii biliare.

 

Dacă ficatul tău are nevoie de regenerare, alege tincturile Faunus Plant cu extracte de gălbenele, anghinare și limba cerbului. Produsele naturiste pentru tratarea afecțiunilor hepato-biliare sunt realizate prin prelucrare manuală cu ingrediente 100% naturale.

 

Remedii naturale pentru ficat și afecțiuni hepato-biliare:

 

Bitter 30 de Plante;

Ceai Rețete Tradiționale Hepatobiliar;

Tinctură Rostopască;

Ceai Hepatobiliarus;

Pachet Ficat Sănătos;

Tinctură Anghinare;

Tinctură Salvie;

Tinctură Ghințură;

Ceai Limba Cerbului.