ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Psihologie Psihologie Iasi

GAMMA INSTITUTE prin SCOALA DE ACTIVARE A SINELUI prezinta EVENIMENT GRATUIT LA IAȘI ÎN CADRUL ”BODY MIND SPIRIT FESTIVAL”

Autor: Diana Ciubotaru

Teatrul Luceafărul, Vineri 11 APRILIE 2014 ora 12:00
GAMMA INSTITUTE prin SCOALA DE ACTIVARE A SINELUI prezinta EVENIMENT GRATUIT LA IAȘI ÎN CADRUL ”BODY MIND SPIRIT FESTIVAL”
lector psiholog Diana Laura Ciubotaru
Scopul întâlnirii este ca fiecare participant să cunoască cadrul de lucru al Școlii de Activare a Sinelui, principiile dezvoltării personale prin viziunea holistă, să intre în contact cu instrumentele specifice acestei școli. De asemenea, se va face o prezentare a atelierului de lucru Iubirea de Sine- Puterea supremă cu o scurtă exemplificare a tehnicilor folosite în atelier.
Public țintă:
Toți participanții interesați de dezvoltare personală, extinderea viziunii asupra vieții, spiritualitate, psihologie, filosofie, motivați de dorința de cunoaștere și autocunoaștere. Toți căutătorii adevărului personal, toți cei care au nevoie de schimbare în viața lor și nu știu de unde să începă sau cum să continue ceea ce au început cândva. Sunt invitați cei care vor să vindece mintea, corpul sau cei care caută o cale spre propriul spirit. Este o invitație deschisă tuturor.
Obiective de lucru
La finalul întâlnirii toți participanții vor avea o imagine asupra mecanismelor iubirii de sine și mijloacelor pein care o poți atinge.
Vă aștept să trăim o experimentare grozavă a puterii supreme din fiecare dintre noi – puterea iubirii – dincolo de teorie.
TRAINER: Diana Laura Ciubotaru, este formator şi supervizor în psihoterapie sistemică de familie şi cuplu în cadrul Şcolii Sistemice de Formare Iaşi, psihoterapeut principal specializat în terapie sistemică de familie şi cuplu, preşedintele Institutului de Cercetare şi Studiul Conştiinţei Cuantice şi creatorul Şcolii de Activare a Sinelui, specializată în terapia bowen.
Pentru înscrieri accesați
http://www.bodymindspiritfestival.ro/workshop/
DETALII DE ORGANIZARE:
Locatia: Teatrul Luceafarul Iași
Data: 11 APRILIE 2014 ora 12:00
e-mail: contact@icscc.ro,
Telefon 0741 093 131

 
Programare