ROmedic Cabinete medicale Arad Cabinete Psihologie Psihologie Arad

Proiectul Spitalului Clinic Genesys a fost lansat la jumătatea anului 2006 ca urmare a inițiativei unui grup de investitori din Arad. Această decizie a fost luată în scopul de a edifica un centru medical modern care să se constituie ca o alternativă viabilă la oferta de servicii medicale existentă, o altă opțiune pentru pacient și medic.

Mai mult, ne-am dorit ca această instituție să reprezinte un centru de excelență al medicinei arădene, care să readucă încrederea în serviciile medicale românești și să asigure cadrul necesar pentru perfecționarea personalului medical arădean.

Valorile în care credem sunt respectul, calitatea și siguranța. Ne respectăm pacienții și partenerii, avem grijă de nevoile acestora și le tratăm cu mare atenție pe fiecare în parte.

Credem că siguranța și calitatea actului medical reprezintă mai degrabă un efort permanent decât o destinație. Pentru a împlini acest deziderat, ne unim forțele într-o echipă a cărei pasiune pentru sănătate nu se epuizează niciodată. O atenție deosebită a fost acordată factorului uman, echipa noastră medicală îmbinând în mod fericit experiența medicilor consacrați cu entuziasmul tinerilor specialiști. Garanția serviciilor medicale este oferită de prezența cadrelor universitare din prestigioase centre cum ar fi Arad, Timișoara, Oradea și Sibiu.

Ne-am dezvoltat în permanență din dorința de a satisface cele mai exigente și mai complexe solicitări din domeniul medical. Sănătatea este profesia și pasiunea noastră, iar obiectivul nostru este să îmbunătățim calitatea vieții fiecărui pacient care ne trece pragul. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care îl aplicăm: ambulatoriu, spitalizare, laborator de analize medicale, imagistică, servicii de medicina muncii, farmacie.

Din 2011, în urma integrării clinicii Genesys în marea familie MedLife, revenim cu oferte noi pentru pacienții arădeni. Deschiderea noastră are suportul celui mai mare operator de servicii medicale de pe piața românească. Avem încredere că experiența și standardele ridicate de calitate pe care le implementăm, alături de partenerul nostru, MedLife, ne vor menține pe primul loc în preferințele arădenilor.

Ultimele recomandări de la pacienți:

16-07-2021
Brădeanu Maria, 77 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Serviciile oferite de compartimentul de gastroenterologie al Clinicii Genesys au fost impecabile atât ca și competența medicală cât și ca amabilitate și solicitudine.
Cu siguranță că am să recomand aceste servicii medicale de calitate oricărei persoane cunoscute ce ar putea avea nevoie.
Mulțumesc întregului personal!

09-01-2018
Mladin Aurel- Lucian, 69 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

MEDICI CARE INTELEG ACTUL MEDICAL CA SI O VOCATE,PROFESIONISTI ADEVARATI,ASISTENTA MEDICALA IREPROSABILA,TAXELE IN LIMITA NORMALULUI,ASISTENTI MEDICALI AMABILI,RABDATORI,PLINI DE SOLICITUDINE SI MAI ALES,TIMPUL DE ASTEPTARE ESTE SUPORTABIL,CATEODATA CHEAR "LA FIX".SPER SA NU FIE NEVOIE...DAR DACA AS ALEGE O PLICLINICA-SPITAL IN ARAD,ACEST SPITAL L-AS ALEGE!

23-06-2017
Valeria Heres, 62 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Doctori cu un înalt grad de profesionalism , personal medical de exceptie...grija si starea de bine a pacientului este pe primul loc...celor care au nevoie sa vina cu încredere , se vor afla pe mâini bune si sigure.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare