ROmedic Cabinete medicale Arad Cabinete Chirurgie pediatrică Chirurgie pediatrică Arad

Recomandări de la pacienți

16-07-2021
Brădeanu Maria, 74 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Serviciile oferite de compartimentul de gastroenterologie al Clinicii Genesys au fost impecabile atât ca și competența medicală cât și ca amabilitate și solicitudine.
Cu siguranță că am să recomand aceste servicii medicale de calitate oricărei persoane cunoscute ce ar putea avea nevoie.
Mulțumesc întregului personal!

09-01-2018
Mladin Aurel- Lucian, 66 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

MEDICI CARE INTELEG ACTUL MEDICAL CA SI O VOCATE,PROFESIONISTI ADEVARATI,ASISTENTA MEDICALA IREPROSABILA,TAXELE IN LIMITA NORMALULUI,ASISTENTI MEDICALI AMABILI,RABDATORI,PLINI DE SOLICITUDINE SI MAI ALES,TIMPUL DE ASTEPTARE ESTE SUPORTABIL,CATEODATA CHEAR "LA FIX".SPER SA NU FIE NEVOIE...DAR DACA AS ALEGE O PLICLINICA-SPITAL IN ARAD,ACEST SPITAL L-AS ALEGE!

23-06-2017
Valeria Heres, 59 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Doctori cu un înalt grad de profesionalism , personal medical de exceptie...grija si starea de bine a pacientului este pe primul loc...celor care au nevoie sa vina cu încredere , se vor afla pe mâini bune si sigure.

15-04-2017
Kovacs Carol-Ludovic, 72 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

02-12-2016
Buluchi Ionuț, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Foarte seriosi si foarte abili Multumesc pnt toata atenția si răbdarea dumneavoastra

04-09-2016
Ioana Blidar, 47 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

25-08-2016
Murariu, 65 ani

Părerea generală: Mulțumit

17-05-2016
Crisan Savira Florina, 39 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand tuturor gravidelor si nu numai...am nascut la genesys si sunt foarte multumita de felul cum am fost ingrijita.e foarte important pe durata sarcinii sa te simti linistita si sa sti ca esti pe maini bune...am nascut cu dl doctor Miclea,caruia ii sunt foarte recunoscătoare pentru ca am avut parte de o nastere usoara,datorita si ambientului placut care era in sala de nastere,ceea ce a contat cel mai mult.cred ca merita sa platesti niste bani ca sa ai parte de astfel de ingrijire care e de nota 10 plus!!!felicitari tuturor celor ce se implica pentru asta!!!va multumesc din suflet pentru tot!!!


Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare