ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Logopedie Logopedie Bucuresti

Bine ai venit!
Numele meu este Gheoculescu (Iamandi) Elena și sunt psiholog clinician și psihoterapeut integrativ.


Ce este Psihoterapia?
La fel ca și formarea unui munte, înflorirea unui mugur, sau transformarea unei omizi în fluture, psihoterapia integrativă reprezintă un proces.


Ca și psiholog clinician și psihoterapeut integrativ, datoria mea este să fiu alături de tine în acest proces...uneori ca o însoțitoare, alteori ca o martoră, alteori ca o călăuză, sprijinindu-te îndeaproape până când pașii îți vor devenii siguri și așteptând cu drag să îți iei zborul spre tot ceea ce poți fi...


Sentimentele pe care le trăiești astăzi, atrag evenimentele pe care le vei trăi mâine. Astfel gija, va atrage și mai multă grijă. Neliniștea atrage tot neliniște. Nefericirea atrage nefericire.

 

Insatisfacția atrage insatisfacție.


Pe de altă parte....


Bucuria atrage si mai multă bucurie. Fericirea atrage mai multă fericire. Iubirea atrage iubire. Bunătatea atrage bunătate. Recunoștința atrage recunoștință. Împlinirea atrage împliniri.


Tu ești liber să optezi pentru ceea ce îți dorești. Ce preferi? Alegerea îți aparține!

Cabinet Psihologic autorizat de Colegiul Psihologilor din România, cod 1CT3906 oferă servicii de psihodiagnostic și evaluare clinică, consiliere, intervenție psihologică și educație.


Facebook: PsihologElenaGheoculescu

Ultimele recomandări de la pacienți:

28-12-2018
Hornea Claudia, 29 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu mare drag ! Dna Elena este foarte calma, calda, gingasa..stie cum sa te faca sa te deschizi, sa te relaxezi, sa te descarci.
Are lipici la copii si este foarte deschisa si de treaba.
Intotdeauna te ajuta daca ai nevoie si nu cere nimic in schimb.
O recomand cu mare drag si cu siguranta voi apela mereu la dansa.

18-12-2018
Dumitrescu Alina, 32 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Recomand cu multă căldură si incredere!

09-09-2018
Cristina Ganganu, 37 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Doamna psiholog Elena Gheoculescu este unul dintre oamenii pe care m-am sprijinit in multe momente delicate din viata mea profesionala si nu numai. Am colaborat in mai multe randuri cu dansa si in urma rezultatelor foarte bune, am recomandat-o in multe randuri oamenilor care au avut nevoie de un profesionist. Alaturi de doamna psiholog am colaborat in ceea ce priveste grupa de copii cu care lucram, eu fiind educatoare. Ea a organizat si un minunat optional de bune maniere la care au participat cu placere multe serii de copii. O recomand cu caldura si imi pare rau ca activitatea dumneai nu mai se desfasoara si in orasul in care locuiesc eu, insa ma bucur nespus ca exista atatea mijloace de comunicare si putem pastra legatura. Sper ca si pe viitor sa colaboram in diferite proiecte, chiar si la distanta. Apelati cu incredere la serviciile doamnei psiholog, ea cu siguranta va poate aduca echilibrul si starea de bine de care aveti nevoie.


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!