ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Psihologie Psihologie Bucuresti

Ce este Jurnalul lui Mulțumesc ?

Ce este Jurnalul lui Mulțumesc ?
Autor: Psih. Elena Gheoculescu

Ce este Jurnalul lui Mulțumesc ?

 

Jurnalul lui mulțumesc este un program de dezvoltare personală care durează 28  de zile.  În aceste zile exersezi recunoștința în viața ta, astfel încât să devină un obicei

 

Jurnalul lui Mulțumesc face parte din practica mea zilnică, dar și a altor femei care au ales să parcurgă acest proces și să se bucure de beneficiile recunoștinței în propria viața.

 

Poate că te întrebi care este beneficiul tău dacă scrii în jurnalul lui Mulțumesc? Ce obții?

 

Beneficiile sunt nenumărate. Printre ele pot aminti că:

 

  • Observi aspectele pozitive din viața ta. După ce vei parcurge acest program de dezvoltare personală cu siguranță vei observa mai repede ceea ce se întâmplă în viața ta decât ceea ce nu se întâmplă. Devii conștient/ă de abundența și frumusețea din viața ta.

 

  • Un timp pentru tine. Vei învăța să oprești fluxul de gânduri să te focalizeze pe ceva bun din viața ta și să spui ”mulțumesc”.

 

  • Direcționezi atenția ta spre ceea ce contează. Într-o zi mintea emite multe gânduri, între 60.000-80.000 iar multe dintre acestea sunt automate, poate chiar negative și stresante. Prin exerciții practice o poți ajuta să se direcționeze către ceea ce este bun în viața ta, contează și face diferența.

 

  • Te pune față în față cu tine. Te ajută să te întrebi: ”Ce s-a întâmplat bun în viața mea și merită să spun ”mulțumesc”? îți oferă oportunitatea de a învăța să te întrebi și să-ți răspunzi și să faci altceva când ești obositv și plictisit în loc să te refugiezi scrolând pe rețele de socializare sau uitându-te la (prin) televizor. Jurnalul lui Mulțumesc te poate ajuta să fugi mai puțin de tine și să ai dialoguri pozitive și constructive cu tine.

 

  • Mulțumesc spus conștinet și din inimă te calmează. Când mintea este plină de gânduri legate de ceea ce s-a întâmplat în trecut sau de ceea ce urmează să se întâmple și îți este greu să o oprești. Exersarea zilnică a recunoștinței te ajută să fii mai calm și răbdător.

 

  • Dezvolți relații de calitate cu cei din jur. Obișnuința de a vedea ceea ce este bun în tine și în ceilalți te va ajuta să ai relații mai bune cu ceilalți. Te va ajuta să îți schimbi atitudinea și modul în care în relaționezi cu ceilalți.

 

  • Relațiile profesionale se vor îmbunătăți și nivelul de productivitate va crește. Conflictul înseamnă nemulțumire, recunoștința înseamnă armonie. Recunoștința este o cale sigură de a te ține departe de conflicet sau de a te echilibra mai ușor.

 

  • Recunoștința este un bun prilej de reconectare. Dumnezeu îți dorește ca fiecare dintre noi să fie fericiți. Dumnezeu își dorește ca tu să fii fericit/ă. Practicarea recunoștinței în jurnalul lui Mulțumesc te va conecta cu Divinul din tine și cu Dumnezeu.

 

  • Îți amintește ceea ce este important și prioritar pentru tine. Scriind în fiecare zi recunoștința vei diferenția esențialul de neesențial și vei avea multe descoperiri și conștientizări.

 

  • Depășești mai ușor momentele dificile, ai mai multă răbdare și claritate. Poți să alegi în mod conștient să vezi nu doar problemele, ci și oportunitățile care se ascund în spatele lor. Te vei obișnui să vezi partea bună a paharului și oportunitățile din fiecare situație.

 

  • Un somn mai odihnitor.

 

  • Crește încrederea în sine. Îți observi potențialul și devii mai încrezător în tine și în resursele tale.

 

Programul se desfășoară online – durează 28 de zile și conține:

  • Exerciții practice experențiale care vor transpune teoria în practică, iar practica ta zilnică va forma noi obiceiuri care îți vor schimba modul în care vezi viața, poate chiar viața însăși.
  • Întâlniri pe platforma zoom în fiecare miercuri de la ora 19.00 în care vom face 10% teorie, 90% aplicații practice.
  • Live-uri săptămânale, suport personalizat, grup privat de facebook pentru suport

 

Programul online JURNALUL LUI MULȚUMESC te va ajuta să ai o stare de bine, să te înțelegi mai bine cu ceilalți, să dormi mai bine, să ai mai multă încredere în tine, să depășești mai ușor momentele dificile, să îți crești nivelul de productivitate și eficiență.

 

Vei avea o unealtă resursă pe care o poți folosi la tine acasă, ori de câte ori ai nevoie. Jurnalul lui mulțumesc este o formă de auto-terapie și poate fi un real ajutor în terapia personală sau un început de analiză personală a ta cu tine.

 

Programul începe de pe 10 mai

 

Costul este de 500, dar dacă te înscrii săptămâna aceasta costul este de 300 Ron.