ROmedic Cabinete medicale Iasi Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Iasi

Medicină alternativă și naturistă în Iasi

Atât corpul copilului cât şi al adultului au un flux energetic în continuă mişcare şi prin aceasta se creează un câmp energetic dinamic. Acest câmp energetic uman poate fi obiectivat la diverse nivele, dar cel mai uşor este să-l apreciem prin holograma aurei interne şi externe.

NUTRI-ENERGETICS SYSTEM - Professional (NES-Pro) este un dispoziti care combină descoperirea domnului prof. dr. Peter Fraser despre structura câmpuluui energetic uman şi cartografierea câmpului energetic - Quantum Electro-Dynamic (QED) în corelaţie cu simplitatea tehnologiei computerizate. Un practician poate corecta câmpul energetic prin remedii homeopate sau acupunctură. In termeni biochimici, câmpul energetic este sistemul infra-chimic, care acţionează ca un maestru de control pentru toate fenomenele metabolice şi de creştere celulară. Studiile cu ajutorul dispozitivului NES au sugerat că structura câmpului energetic uman ia aspectul unor vectori magnetici (sau panouri de semnalizare), care se prezintă în stare de particule sub-atomice în corpul uman. Atunci când pacientul este conectat la sistemul NES-Pro prin intermediul unui maus (mouse) simplu, există o comunicare între câmpul energetic al pacientului si informaţiile stocate în software-ul calculatorului. În acest fel, orice perturbare între starea de sănătate prezentă şi statusul energetic optim al pacientului sunt evidenţiate grafic pe o interfaţă a computerului cu programul NES-Pro. In functie de rezultatele obţinute de la pacient, practicianul poate prescrie un tratament cu Infoceutice pentru a corecta orice problema şi astfel, va permite organismului să-şi revină la starea optimă de sănătate.

Prin sistemul NES-Pro obţinem o scanare nutri-energetică care identifica holograma a 5 domenii energetice ale câmpului energetic respectiv :

• Marele câmp energetic - reprezintă grafic alinierea corpului cu principale câmpuri energetice ale Pamantului (gravitaţie, polii magnetici şi ecuatoriali). Disaliniamentul limitează capacitatea organismului de a-şi menţine starea de sănătate optimă.

• Draiverii Energetici - Rapoartează date privind integritatea sub-domeniilor energetice ale individului şi corespondentul fiecarui sistem de organe.

• Integratorii Energetici - Cuantifică căile energetice în relaţie cu teoria de meridian energetic chinezesc, care permit fluxul de informaţii între sisteme şi în jurul corpului.

• Terenul Energetic - Aceste tulburări sunt legate de influenţa agenţilor biologici din mediuli extern (virusuri, bacterii, ciuperci etc) în perturbarea câmpului energetic şi apariţia bolilor.

• Stele Energetice - Similar cu Integratorii Energetici, se referă la căile care reglementează utilizarea energiei de către sistemele organelor specifice.

În plus, analiza cuantică a câmpului energetic uman pe sub-domenii poate identifica posibile probleme referitoare la efectul perturbaţiilor de câmp magnetic al corpului.

Bazându-se pe o înţelegere revoluţionară a corpului uman, NES-Pro este unul din cele mai rapide şi mai cuprinzătoare dispozitive de didagnostic energetic disponibil în prezent. Spre deosebire de multe alte sisteme, rezultatele sunt afişate într-un mod concis, explicit şi permit astfel o înţelegere facilă şi utilizarea promptă a remediilor. Aceste aspecte, împreună cu o precizie remarcabilă în diagnostic, permit practicantului să depisteze rapid cauza îmbolnăvirii, eliminând astfel erorile multor altor dispozitive.

Un alt avantaj al acestei metode moderne constă în faptul ca utilizarea Infoceuticelor este compatibilită cu alte terapii. Cu atât mai mult cu cât studiile publicate recent au demonstrat faptul că utilizarea Infoceuticelor este extrem de benefică şi creşte foarte mult eficienţa celorlalte tratamente convenţionale şi/sau complementare.

Ce sunt de fapt Infoceuticele?

INFOCEUTICELE sunt remedii energice, care au fost "codate" sau "imprimate" cu bio-informaţii pentru a corecta direct denaturarea câmpului energetic uman. Această informaţie este livrată cu ajutorul imprimării de ultimă tehnologie dezvoltată la R D Center în USA.

Ele se utilizează după un anumit protocol sub formă de picături, care interacţionează direct cu câmpul energetic uman ajutând la deblocarea stărilor emoţionale, restabilirea coerenţei suflet - cortex, eliminarea toxinelor biologice, electromagnetice şi chimice. Lucrul cu aceste blocaje ajută la restabilirea echilibrului energetic a organismului şi îmbunătăţirea capacităţii sale de vindecare. Infoceuticele sunt sigure, eficiente şi uşor de utilizat. Pot fi administrate la orice vârsta pe cale orală sau cutanat la sugari şi copilul mic.

Associate Prof. Dr.Constantin Ailioaie

NES - Training Practitioners

Iasi, Sos. Arcu 83

Tel. 0744 84 96 37; 0770 594 443.Listă servicii:

 
Programare