ROmedic Cabinete medicale Sibiu Cabinete Dependență & toxicologie Dependență & toxicologie Sibiu

Recomandări de la pacienți

13-01-2021
Rosu Alexandra, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Atunci cand simti ca "ti-e dor de tine", ca nu te mai regasesti, ca nu esti bine cu tine, inseamna ca ai nevoie de putina sustinere din partea unui specialist, iar consilierea psihologica, din punctul meu de vedere, nu iti poate face decat bine. E drept, ca sa te vindeci, trebuie sa treci prin suferință, insa furtuna aceasta de sentimente iti poate aduce linistea de mai apoi.Crina mi-a devenit pe parcurs una dintre cele mai bune prietene, aproape de sufletul meu,un adevarat sprijin! Recomand cu toata increderea, chiar daca la inceput o sa vi se para absurde unele chestii, pe parcurs va veți da seama ca ora de terapie e printre cele mai bune lucruri facute in viata! Sa fii sanatos, sa te simti bine tu cu tine, sa ai incredere ca poti muta muntii, sa ai liniste sufleteasca, mi se par cele mai esentiale lucruri pentru o viata perfecta!

13-05-2018
Mihaela, 58 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Inainte de a fi psiholog, Crina iti devine imediat prietena. Iti deschizi sufletul cu cea mai mare incredere .Am apelat la ea intr-un moment de cumpana, si a reusit foarte repede sa imi redea increderea in mine , m-a ajutat sa gasesc in mine o forta pe care nu stiam ca o am, si sa devin o persoane puternica . Acum sunt capabila sa infrunt si sa rezolv orice problema, nu ma mai sperie nimic. Crina este un OM si un profesionist de exceptie. O recomand cu toata caldura si ii multumesc pentru ceea ce sunt acum

14-03-2017
Ovidiu, 39 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Încercați serviciile Crinei cu încredere

14-03-2017
Daniela, 40 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Experienta mea a fost una pozitiva, in sensul ca mi-a dat posibilitatea schimbarii lucrurilor negative din viata, a identificarii unor probleme de care nici nu constientizam ca exista in viata mea, de vindecare a unor traume ( din copilarie, din trecutul recent). Prin psihoterapie am reusit sa-mi schimb viata in bine, am invins dependenta de droguri, desi ajunsesem in punctul in care credeam ca pentru mine nu mai exista vreo sansa de reabilitare.
Recomand tuturor celor care se lupta cu dependente de orice fel ( jocuri de noroc, alcool, droguri, sex, etc ) pe d-na psiholog Crina Lupea, cu mare incredere.

10-03-2017
Dobrea Liviu, 44 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Pentru orice fel de probleme legate de anxietate, depresie, relatii conflictuale, dependente de orice fel (alcool, droguri, emotionale) apelati cu incredere la cabinetul de psihologie Lupea Crina Stefania !


Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare