ROmedic Cabinete medicale Sibiu Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Sibiu

Stresul la care suntem expuși zilnic, alimentația și stilul de viață dezordonat, grijile și factorii de mediu influențează negativ starea de sănătate și ne predispun la numeroase boli și probleme de sănătate! Alege să ai grijă de sănătatea ta! Alege să fii cu un pas înaintea bolii!

 

Ai grijă de sănătatea ta și nu ignora semnele de boală!

 

Sunt Dr. Mărieș Dorin, medic primar in specialitatea Sănătate publică, având competențe in Acupunctură, Ecografie generală, Plasmolifting articular si cosmetic și regimuri personalizate. Vă aștept pentru servicii medicale de cea mai bună calitate, din grijă pentru sănătatea dumneavoastră!

 

Cabinetul este alegerea perfectă pentru cei care vor să beneficieze de servicii medicale de calitate, realizate de personal medical competent și profesionist, cu ajutorul tehnicilor de ultimă generație.

 

Aici nu beneficiați doar de diagostic și tratament sigur și eficient, ci și de sfaturi medicale concrete și sigure, pentru prevenirea îmbolnăvirii și pentru eliminarea factorilor de risc ce ne pot periclita starea de bine. Ofer o abordare completă, pentru ca fiecare pacient care trece pragul cabinetului să plece mai sănătos și mai fericit!

 

Vă aștept!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare