ROmedic Cabinete medicale Sibiu Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Sibiu

Medicină alternativă și naturistă în Sibiu

METODE ALTERNATIVE DE DIAGNOSTIC SI TRATAMENT ! ACUPUNCTURA, ELECTROACUPUNCTURA, MEZOTERAPIA, PLASMOLIFTINGUL, FITOTERAPIA !

Infiltratiile cu plasma imbogatita cu trombocite este cea mai noua terapie alternativa la infiltratiile cu produse farmaceutice clasice, pe baza de antiinflamatoare nesteroidiene sau a celor cu produse pe baza de cortizon. PRP (plasma imbogatita cu plachete in engleza) este numita si "terapia vampir" pentru ca se recolteaza sange de la pacient care se centrifugheaza la o anumita turatie un anumit timp pentru a se separa globulele rosii si albe din sange de plasma si trombocite/plachete. Plasma cu trombocite se injecteaza apoi pacientului in zonele afectate, care sunt diferite, in functie de la caz la caz.

Succesul metodei se bazeaza pe faptul ca trombocitele contin toti cei 10 factori de regenerare celulara, asa ca dupa 2 zile de faza inflamatorie, incepe faza de regenerare a tesuturilor afectate.

In cabinetul de medicina integrativa folosesc metoda PRP la pacientii cu probleme articulare, pentru refacerea structurilor cartilaginoase si tendinoase si ameliorarea semnificativa a comfortului bolnavului, indiferent de varsta si stadiu al bolii. Folosesc de asemenea PRP cu succes in afectiunile coloanei vertebrale, spondiloze si discopatii cervicale, dorsale, lombare si sacrate.

Listă servicii:

 
Programare