ROmedic Cabinete medicale Craiova Cabinete Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Recuperare medicală, kinetoterapie, fizioterapie, reabilitare Craiova

CENTRUL MEDICAL "SFANTUL NICOLAE" este localizat intr-o cladire noua, moderna si dispune de sali de asteptare cu receptie, cabinete de consultatii, sala de tratament, camera de garda, saloane cazare pacienti si un bloc operator cu sala de operatii, terapie intensiva si compartiment sterilizare.


Centrul medical, prin locatia la standarde europene, impletita cu echipa de medici de inalt standard profesional si echipamentele medicale moderne ofera pacientilor servicii medicale de cea mai buna calitate.

Ultimele recomandări de la pacienți:

29-10-2019
Peptenatu Mihaela, 58 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Serviciile medicale au fost foarte bune. Doamna profesor Ciurea Paulina este un medic dedicat, cu multă empatie față de pacienți. Ma tratează de 20 de ani de poliartrita reumatoidă și dacă nu ar fi fost dumneaei probabil că azi nu mi-ar fi așa bine:lucrez, nu am articulații deformate iar boala este sub control. Mulțumesc din suflet și o recomand din toată inima!

08-06-2018
Catana Nicolae, 71 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

D-na prof de PaulinaCiurea m-a salvat.Mulțumesc enorm.

22-10-2016
Moraru Andreea, 28 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare