ROmedic Cabinete medicale Pitesti Cabinete Cardiologie Cardiologie Pitesti

Cabinetul de Cardiologie si Medicina Interna Dr. Rocsana Marinescu ofera servicii de diagnostic si tratament al bolilor care afecteaza unul sau mai multe organe interne. Specialistul de medicina interna are competenta de a evalua integral un pacient cu afectiuni din partea mai multor organe si sisteme mai ales in cazul bolnavilor cu afectiuni multiple si cu probleme medicale complexe. Daca suferiti de mai multe boli mai ales cronice si aveti liste lungi de medicamente adunate de la mai multi specialisti de organ, este bine sa cereti sfatul unui internist pentru corelarea acestor medicatii si simplificarea planului terapeutic. Dr. Rocsana Marinescu este medic primar internist dar are si un interes special in Cardiologie care este a doua sa specialitate.
Dr. Rocsana Marinescu are de asemenea doua atestate de studii complementare in Ecografie Generala si Ecografie Vasculara iar competenta de Ecografie Cardiaca a obtinut-o in cadrul celei de a doua specializari.
La sediu principal al cabinetului din cadrul Centrului de Diagnostic se efectueaza consultatii si serviciii medicale in contract cu CAS Arges: consultatii de specialiate, EKG de repaus. Toate ecografiile, Holterul de tensiune si EKG, testul de efort EKG, spirometria se efectueaza incepand cu data de 04.11.2019 in cadrul Clinicii Marinescu situata in apropiere, in str. Livezilor nr. 19.