Te astept cu drag în cabinet sau online, intr-un spatiu primitor și sigur, pentru a te însoți în drumul tău către vindecare/autocunoastere.
ROmedic Cabinete medicale Constanța Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanța

Per aspera ad astra - Pe cai anevoioase se ajunge la stele

Viata este complexa, la fel si oamenii care o populeaza.

Sunt psihoterapeut  integrativ și promovez flexibilitatea și originalitatea abordării clienților, fără a reduce standardele de calitate. Scopul  este acela "de a facilita integrarea, astfel incat calitățile persoanei, care există și funcționează în spațial intrapsihic, interpersonal  sunt maximizate, tinand cont de limitele fiecărui individ și condițiile exterioare"(Chiriac, 2010).
Având în vedere complexitatea problematicii prezente în cabinet prin povestea de viață a clienților, creez strategii psihoterapeutice personalizate pentru rezolvarea diverselor situații cu care se confruntă aceștia, într-o maniera bazată pe intuiția clinica și o cunoaștere solidă și clară a problemelor existente și a soluțiilor necesare, toate aceste lucruri bazându-se pe o atitudine profesională, de respect, bunătate, onestitate, autenticitate și egalitate în abordarea participanților la actul psihoterapeutic.

Elementul cel mai flexibil controlează sistemul - vino alături de mine să rescriem împreună istoria ta personală!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare