ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta

"Simti ca viata ta este in deriva, ca nu mai stii incotro sa te indrepti?
Ai probleme si nu gasesti nici o cale de a le indrepta sau indeparta?


La fel ca si problemele si solutiile sant tot la tine, doar ca nu ai gasit inca drumul catre linistea si echilibrul pe care ti le doresti. Desi acest drum nu este simplu fiind insotit de situatii neplacute evitate in trecut, amintiri dureroase, totusi rezultatele vor fi pline de satisfactie, de multe ori nebanuite de tine.Eu iti voi oferi sustinere si te voi indruma sa gasesti calea spre o viata implinita.

 

Servicii oferite in cadrul sedintelor:
- consiliere psihologica si psihopedagogica in acord cu varsta, nevoile si problemele aparute in trupul, mintea si sufletul tau sau a copilului tau
- psihoterapie individuala
- psihoterapie de cuplu si de familie
- logopedie
- consiliere psihopedagogica
- psihopedagogie speciala
- consiliere si orientare profesionala


Multe persoane se indreapta spre consiliere psihologica si psihoterapie pentru ca viata le este perturbata de diferite simptome fizice: insomnii, atacuri de panica, tendinta de a plange usor, astm, boli cardiace, afectiuni neurologice. Pentru ca sunt coplesiti de ceea ce simt: frica, furie, revolta, timiditate, confuzie, nemultumire, anxietate, nefericire, vinovatie din cauza ca relatiile cu cei din jur nu sant asa cum si le doresc, incapacitatea de a comunica cu copii, partenerul, parintii, colegii de munca, prietenii. Pentru ca au tendinta de a repeta un lucru, desi acesta le face rau: se cearta des cu cei din jur, sef sau parinti, au tendinta de a se lasa prinsi in comportamente obsesive. Din cauza ca in trecut au trait o experienta traumatizanta care se resimte si acum etc.


Prin oferta diversificata: depresie, atac de panica, anxietate, complexe, tulburari de alimentatie, tulburari ale somnului, dependente, stres traumatic si posttraumatic, fobii, timiditate excesiva, boli cronice, disfunctii sexuale, divort sau separare, pierderea unei persoane dragi, oboseala cronica, optimizare si dezvoltare personala, autocunoaștere etc., iti facilitez drumul spre primul pas in a te cunoaste, creste si a deveni ceea ce iti doresti.


"Din dragoste de oameni pentru oameni" - psiholog-psihoterapeut, logoped-profesor psihopedagog Tatiana Marilena Nedelcu

Ultimele recomandări de la pacienți:

02-04-2018
Rusu Daniela, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

În urma cu cativa ani,daca imi spunea cineva sa merg la psiholog,probabil ma suparam pe el.Cunoscand-o pe doamna doctor,am constatat ca orice persoana trebuie sa-i treaca pragul chiar daca nu are o problema reala.Mai multe detalii nu va dau,experimentati.
Multumesc

03-10-2017
Cristina, 34 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am doar cuvinte de lauda la adresa doamnei psiholog Nedelcu. Implicarea si profesionalismului dansei mi-au redat incredererea in mine si m-au ajutat sa ma regasesc.RECOMAND !!!

15-08-2017
Doru Marcu, 51 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

pt cei care au o problema de natura psihologica intr-un anumit moment al vietii v-a recomand cu toata increderea sa apelati la d-na Tatiana eu sant foarte multumit m-a ajutat intr-un moment neplacut si dificil al vietii!!!


Toate recomandările

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare