ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihologie Psihologie Constanta

Recomandări de la pacienți

02-04-2018
Rusu Daniela, 39 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

În urma cu cativa ani,daca imi spunea cineva sa merg la psiholog,probabil ma suparam pe el.Cunoscand-o pe doamna doctor,am constatat ca orice persoana trebuie sa-i treaca pragul chiar daca nu are o problema reala.Mai multe detalii nu va dau,experimentati.
Multumesc

03-10-2017
Cristina, 35 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am doar cuvinte de lauda la adresa doamnei psiholog Nedelcu. Implicarea si profesionalismului dansei mi-au redat incredererea in mine si m-au ajutat sa ma regasesc.RECOMAND !!!

15-08-2017
Doru Marcu, 52 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

pt cei care au o problema de natura psihologica intr-un anumit moment al vietii v-a recomand cu toata increderea sa apelati la d-na Tatiana eu sant foarte multumit m-a ajutat intr-un moment neplacut si dificil al vietii!!!

30-05-2017
Stsfan, 25 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Despre doamna Nedelcu nu am decat cuvinte de lauda si respect. M-a ajutat sa ma cunosc mai bine si sa vad in mine calitati pe care multi ani nu le-am constientizat. Daca a-ti decis ca este timpul sa va cunoasteti mai bine, ca nu stiti cum sa mai treceti peste impasul in care va aflati sau ca va simtiti neimplinit, fara ezitare, va spun ca doamna psiholog va poate indruma sa treceti peste aceste momente. Din propria experienta va spun ca ma bucur enorm ca am luat decizia de a merge la dansa pentru a ma putea descoperi si pentru a vedea ceea binele in toate, si mai ales in mine.

12-10-2016
Tudor, 36 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

In urma cu cativa ani,daca imi spunea cineva sa merg la psiholog,probabil ma suparam pe el.Cunoscand-o pe doamna doctor,am constatat ca orice persoana trebuie sa-i treaca pragul chiar daca nu are o problema reala.Mai multe detalii nu va dau,experimentati.
Multumesc

05-09-2016
Daniela, 63 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Numai cuvinte de lauda despre Doamna psiholog Nedelcu Tatiana Marilena. Apropiata, intelegatoare, blanda, inimoasa, calma, foarte pregatita si experimentata....Sunt doar cateva din calitatile pe care consider ca le are. Din experienta personala ( am mai fost si la alti psihologi inainte de a o gasi intamplator) o recomand celor ce au nevoie. Ca de la suflet la suflet! Nu ezitati.....uneori avem nevoie si de asta...

30-06-2016
Mihalache Alina, 29 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

o experienta care nu credeam ca va fi benefica ,iar dupa prima sedinta mi-am schimbat parerea. dna dr. este esentiala in scimbarile din viata mea.m-a ajutat sa trec peste momente dificile si sa imi doresc mai mult. este un adevarat punct de sprijin.ma bucur ca am ales sa merg la acea prima sedinta.


Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare