ROmedic Cabinete medicale Moneasa Cabinete Laborator de analize Laborator de analize Moneasa

Situata intr-un cadru natural unic in Statiunea Moneasa, Clinica de Recuperare Medicala si Ozonoterapie NeoKlinik, vine in sprijinul pacientilor prin programele de preventie si tratament al principalele boli care provin din stilul de viata negativ al omului modern. Pentru cele mai bune rezultate, imbinam medicina alopata cu terapiile medicinii complementare, obiectivul fiind imbunatatirea starii de sanatate a fiecarui pacient care apeleaza la serviciile clinicii noastre.

 

Utilizam ozonoterapia, alaturi de alte proceduri fiziokinetoterapeutice, tratand astfel cu succes afectiuni: ortopedice, neurologice, circulatoriii, reumatisale, respiratorii, nevroze-neuroastenii, migrene, boli de nutitie, diabet, osteoporoza, preventie si ameliorare in boala Parkinson, boala ulceroasa, bronsita cronica, aritmii, bola hipertensiva si altele.

Bioclimatul de crutare cu efect sedativ asupra sistemului nervos, frumusetea peisajelor Statiunii Moneasa, conditiile hoteliere de 3*** de cazare si masa, amabilitatea si profesionalismul personalului vin in sustinerea tratamentului medical, facand din Clinica noastra o destinatie obligatorie pentru cei care pun pret pe sanatatea lor actuala si viitoare.

 

Pentru programele de recuperare detaliate accesati sectiunea servicii medicale- Kinetoterapie Medicina fizica si recuperare sau la sectiunea Anunturi si Noutati.

 

 
Programare