ROmedic Cabinete medicale Moneasa Medicina muncii Medicina muncii Moneasa

Medicina muncii

Serviciile de medicina muncii oferite de NEOKLINIK asigură controlul stării de sănătate a angajaţilor şi consilierea permanentă a factorilor manageriali şi tehnici în conformitate cu cadrul legal actual.

 

În conformitate cu legislaţia în vigoare prestarea serviciului de medicina muncii constă în efectuarea:

Examenul medical la angajare în muncă se va efectua obligatoriu tuturor lucrătorilor care se angajează în cadrul societatii dumneavoastra.

 

Examenul medical la angajare în muncă va cuprinde examinarea clinică, precum şi examinări de laborator sau paraclinice în funcţie de agentul la care lucrătorii sunt expuşi, de situaţia specială de muncă, profesie/ocupaţie/funcţie.

Examenul medical de adaptare în muncă se va efectua la indicaţia medicului de medicina muncii în prima lună de la angajare şi are scopul de a ajuta organismul celor angajaţi să se adapteze noilor condiţii, determină depistarea unor cauze medicale ale neadaptării la noul loc de muncă şi recomandă măsuri de înlăturare a acestora.

Examenul medical periodic se va efectua obligatoriu tuturor angajatilor, anual.

La examenul medical periodic se vor efectua : examenul clinic complet cu atenţie deosebită pe anumite aparate şi sisteme, precum şi examene de laborator şi paraclinice în funcţie de factorul nociv profesional la care este expus lucrătorul respectiv sau profesia/ocupaţia/funcţia deţinută.

 

Dr. IOVA GEORGETA

NeoKlinik-Oradea, str. Gheorghe Doja, nr. 2 Bl C6

tel: 0359195661

 

 

 
Medici/terapeuți:

 
Programare