Trăiește magia energiei universale! Ești propriul tău vindecător și al celor dragi ție!
ROmedic Cabinete medicale Alba Iulia Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Alba Iulia

Boli si afectiuni tratabile cu Bioenergie-Reiki si Terapie craniosacrala

Boli si afectiuni tratabile cu Bioenergie-Reiki si Terapie craniosacrala
Autor: Horatiu Flaviu

BREVIAR TERAPEUTIC (in ordine alfabetica).

 

Ce se poate vindeca in urma sedintelor de relaxare si echilibrare cu terapie craniosacrala si bioenergie-reiki? In ce afectiuni sunt de ajutor terapiile craniosacrala si reiki-bioenergie?

 

Lista de mai jos nu este completa, sunt doar o parte dintre afectiunile comune cu care oamenii se confrunta adeseori. Breviarul a fost intocmit de domnul Dumitru Hristenco (maestru Reiki) pentru partea de bioenergie, a fost completat cu experienta mea personala ca terapeut reiki si terapeut craniosacral si a altor terapeuti cu experienta in bioenergie si terapie craniosacrala. Reiki si terapia craniosacrala sunt terapii acceptate de catre OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii). Evident, efectele terapiilor alternative sunt dovedite si pot fi confirmate de foarte multi oameni care s-au echilibrat si s-au vindecat definitiv folosind reiki si terapia craniosacrala, dar trebuie sa atragem atentia ca in orice situatie trebuie consultat medicul de familie sau de specialitate si nu trebuie intrerupte tratamentele medicale alopate prescrise de medici, acolo unde ele exista deja. Se recomanda consult medical de specialitate in toate situatiile. Noi nu facem minuni, dar miracolul poate sa apara unde si cand te astepti mai putin. Va doresc multa sanatate si echilibru, incredere in lumina si energie!!!

 

Adenom de prostată

Durata tratamentului depinde de stadiul bolii şi începerea tratamentului. Afecţiunea poate fi rezolvată total dacă boala este în faza incipientă. În fazele foarte avansate se poate doar opri evoluţia bolii la nivelul la care s-a început tratamentul. Bioenergia si terapia craniosacrala, aplicate simultan pe zonele specifice (diafragma pelvina si zona lombo-sacrala) dau rezultate daca sunt sustinute in sedinte regulate, minim 5-10 sedinte, urmate de sedinte de intretinere, cel putin 2 sedinte lunare.

 

Alcoolism

Pentru ca tratamentul să reuşească trebuie în mod obligatoriu ca pacientul să vrea acest lucru. După câteva şedinţe de tratament, cu o periodicitate de trei sedinţe de tratament pe saptămână, pacientul nu va mai suporta bautura. Dacă va încerca să bea, se va simţi foarte rău (greaţă, vărsături, etc.), îşi va da seama că acesta este efectul tratamentului energetic şi va trebui să aleagă: ori face tratamentul în continuare şi renunţă la băutură, ori renunţă la tratament în favoarea băuturii. Rezultatele sunt de 50-50%.

 

Ameţeli

Se aplică tratament reiki simultan cu terapie craniosacrala. Acest tratament poate fi aplicat oricand, indiferent dacă ameţeala este întâmplătoare sau cronicizată. Rezultatul este imediat, apărând în mai puţin de 30 minute, iar efectul este de durata. Cauza ameţelii ar trebui determinată, si prin alte mijloace pentru ca tratamentul să conducă la rezolvarea problemei de fond. Foarte multe cazuri de ameteli survin in urma unor disfunctii ale diafragmei „Atlas”, a coloanei cervicale sau a zonei occipitale. Trebuie asadar mai intai „tratate” craniosacral aceste disfunctii, dupa care e posibil sa dispara ametelile in totalitate. Rezultatele pozitive pot aparea in mai putin de 5 sedinte.

 

Anxietate

De multe ori anxietatea si depresia apar ca si cosecinţe a altor boli şi atunci vor trebui tratate mai întai acele afectiuni. Oricum, tratamentul craniosacral aplicat in zona capului si reiki aplicat pe toti centrii energetici, duc la o reducere considerabila a afectiunii, de multe ori pana la disparitia totala.

 

Anorexie

Este un simptom asociat mai multor boli. În lipsa tratamentului specific bolii, se poate înlătura simptomul cu tratament bioenergetic.


Arsuri la stomac, reflux gastric, gastrita
Tratamentele reiki si eliberarea restrictiilor din fascie in zona plexului solar folosind terapia craniosacrala duce la scaderea treptata a arsurilor la stomac. Tratamentul este eficient inca de la prima sedinta. Totusi, ar trebui ca cei ce sufera de arsuri la stomac sa vada ce e in neregula cu dieta zilnica si sa suplimenteze aportul de alimente si bauturi alcaline (bazice) pentru a combate acizii ce dau arsurile repective.

 

Artroza

Se face tratament cu bioenergie aplicand palmele pe zona afectată. Durata de aplicare a palmelor va fi cât mai mare. Dacă durerea cedează, se poate face tratament la interval de două zile, în caz contrar, se face zilnic o perioada de 5-10 zile.


Artrita reumatoida, artrite 
Tratamentul craniosacral da rezultate excelente in cazul tuturor formelor de artrita. De multe ori rezultatul a aparut dupa 3-5 sedinte, dar imbunatatiri se pot recunoaste inca de la prima sedinta. Totul depinde cate afectiuni mai sunt asociate artritei. Unor pacienti, degetele dureroase s-au vindecat in circa 5 sedinte.

 

Astm bronsic

O serie de tratament de zece sedinţe rezolvă cu succes această boală. La început crizele se răresc, sunt mai uşoare şi, apoi, dispar total. În caz de nevoie se pot face şi 12 şedinţe de tratament. În funcţie de vârsta pacientului şi de vechimea bolii, este posibil ca o singură şedinţă de tratament să dea rezultate care să se menţină toată viaţa.


Atacuri de panica 
Se fac cca 5-7 sedinte de tratament bioenergetic si craniosacral simultan. Primele 3-4 sedinte se fac in prima saptamana, iar restul cate o sedinta saptamanala.

 

Basedow

Efectul tratamentului Reiki si a tratamentului craniosacral aplicat pe diafragma toracica este foarte rapid, după aproximativ 4 şedinţe se observă deja o scădere în volum a tiroidei, dar pentru rezultate de durată sunt necesare 10 şedinţe de tratament.

 

Bronşită

Se trateaza cu bioenergie. Se vor evita frigul şi umezeala.

 

Cardiopatie ischemică

Efectele terapiei bioenergetice si craniosacrala sunt spectaculoase şi de durată, în majoritatea cazurilor pentru toată viaţa. Necesita un numar de 10 sedinte, apoi cate doua sedinte lunare timp de 6 luni.

 

Cataractă

Tratamentul dă uneori rezultate spactaculoase, alteori nu este suficient pentru a obţine rezultate notabile. El are, totuşi, un efect general favorabil.

 

Circulatie sangvină deficitară (circulatie periferica)

Afectiunea se reduce sau chiar dispare dupa 7-12 sedinte de tratament reiki-craniosacral. Au fost situatii in care circulatia periferica s-a normalizat in doar 3 sedinte de terapie craniosacrala!

 

Ciroză hepatică

În funcţie de vechimea bolii şi de stadiul ei în momentul începerii tratamentului, efectul poate fi total sau doar parţial (ameliorare). Dacă boala este abordată în stadiul incipient, se poate rezolva total. Numarul de sedinte depinde de raspunsul organismului la terapia craniosacrala si cu bioenergie.De regula se fac cam 5-8 sedinte, apoi se urmareste starea cu cate o sedinta lunara timp de 6 luni.

 

Colită

De obicei efectul este rapid, după 4-5 şedinţe, dar pentru un rezulatat de durată trebuie facută o serie de tratament completă (8-10 sedinte).

 

Constipaţie

Constipaţia este o consecinţă a alimentaţiei incorecte şi a sedentarismului excesiv. Şi aceste aspecte trebuie corectate pentru ca rezultatul tratamentului să fie favorabil. În multe cazuri, în cursul tratamentului pentru alte afecţiuni se rezolvă şi problema constipaţiei, fară nici un alt tratament special.

 

Depresie

De obicei, depresiile sunt caracterizate de deficite energetice în plan emoţional şi tratamentul Reiki, simultan cu terapia craniosacrala este de neînlocuit. Efectul este întotdeauna îndelungat, uneori pentru toată viaţa. Trebuie facute cel putin 5-8 sedinte de terapie pentru rezultate vizibile. Va conta enorm determinarea persoanei si gandirea pozitiva.

 

Dezvoltarea curajului

Indiferent de cauză, efectul este totdeauna deosebit de bun. În funcţie de personalitatea pacientului se va alege o formula de tratament specific.

 

Diabet

Tratamentul este eficient în toate cazurile de diabet. In cazurile mai dificile, când se fac si injecţii cu insulină, acestea vor fi dozate cu grijă pentru a nu avea neplăceri. Nu trebuie să fie nimeni surprins dacă efectul tratamentului cu bioenergie-Reiki este foarte spectaculos, ducând la o scădere importantă a glicemiei într-un timp foarte scurt. Chiar şi după restabilirea funcţionării normale a pancreasului va trebui respectat regimul alimentar timp de un an, altfel boala revine.

 

Discopatie vertebrala lombara, toracala sau cervicala

Tratamentul reiki se aplică simultan cu cel craniosacral. Efectul este spectaculos. La un tratament de 5-10 şedinţe, efectul ţine cel putin 3 ani. Ar fi indicat sa se faca cel putin trimestrial 1-2 sedinte de intretinere. Este valabil pentru aproape toate durerile de spate (coloana).

 

Dislexie

Putem vorbi de tulburări de învăţare în cazul acelor copii la care rezultatele obţinute la citit-scris sau socotit rămân mult sub rezultatele aşteptate, raportate la nivelul capacităţilor intelectuale şi la efortul depus pentru învăţare. Tulburarea de învăţare poate apărea la orice nivel de inteligenţă, chiar şi la un nivel de inteligenţă superioară. Nu se explică prin lipsa exersării, lipsă de motivare, factori emoţionali sau slaba pregătire a profesorilor. Nu depinde de naţionalitate sau de nivelul socio-cultural al familiilor. Are la bază o disfuncţie neurologică, dar este influenţată şi de ereditate. Terapia craniosacrala da rezultate foarte bune in cazul dislexiei. Un numar de aproximativ 10 sedinte de terapie craniosacrala aduce dupa sine imbunatatiri considerabile, deseori spectaculoase.


Disfunctii ale articulatiei temporo-mandibulara
Terapia craniosacrala este recunoscuta pentru ameliorarea si eliminarea acestor disfunctii. Se lucreaza circa 5-10 sedinte pe ATM si pe membranele intracraniene. Rezultatele sunt deosebite.

 

Enterocolită

Se fac minimum 10 şedinţe reiki simultan cu eliberarea tensiunilor din diafragma pelvina si plex solar (terapie craniosacrala).

 

Fibrom uterin

De la caz la caz, efectul poate fi spectaculos sau doar o ameliorare. Se fac in jur de 10 sedinte.

 

Glaucom

Efectul este total şi spectaculos, indiferent de vârstă. Pacienţi cu multiple internari şi tratamente îndelungate s-au vindecat. Ulterior tratamentului Reiki, medicii au constatat vindecarea totală ca şi cum boala n-ar fi existat.

 

Gonartroza (artroza genunghiului)

Se fac 7-10 sedinte de bioenergie si craniosacrala simultan. Efectul este absolut spectaculos. Persoane cu dureri de genunchi de ani de zile au scapat de dureri in doar 5 sedinte. Merita incercat cu incredere! De obicei, multi oameni sunt sceptici in ceea ce priveste sansele de reusita ale terapiilor reiki-craniosacrala si nici nu e de mirare cata vreme, ani de zile, n-au reusit sa se vindece altfel. De asta zic si insist: incercati cu incredere, sansele de vindecare sunt foarte mari!! (remarca este valabila si in cazul altor afectiuni).

 

Hepatită

Dacă se respectă regimul alimentar, efectul tratamentului Reiki duce la dispariţia totală a simptomelor. După încheierea tratamentului, se trece treptat la o alimentaţie obişnuiă, evitandu-se excesele. Evident, mentionam din nou, tratamentul alopat prescris de medic trebuie urmat negresit.

 

Hernie de disc

Tratamentul craniosacral poate ajuta enorm, tratamentul bioenergetic va incalzi zona afectata si se vor obtine rezultate in cel mult 8-10 sedinte. Apoi trebuie facut tratament de intretinere cu o frecventa de 2-3 ori lunar, pentru o perioada de 3-6 luni. Totul depinde de timpul scurs de la instalarea bolii si de gravitatea ei.


Insomnie 
Cei mai multi oameni care au venit pentru tratarea insomniei au declarat ca dupa prima sedinta de reiki-craniosacral s-au odihnit cel mai bine. In termen de 5-7 sedinte insomnia devine amintire. Efectul este de cel putin 1 an, apoi trebuie reluata o serie de 5 sedinte, daca insomniile reapar.

 

Lombalgii, Lumbago acut, Lombo-Sciatica

Tratamentul reiki se aplică simultan cu cel craniosacral. Efectul este spectaculos. Cazuri dintre cele mai grave au reusit in doar 3-5 sedinte. In termen de 5-10 şedinţe, efectul ţine cel putin 3-5 ani, neforţându-se zona lombara. Ar fi indicat sa se faca cel putin trimestrial 1-2 sedinte de intretinere.

 

Migrene

În toate cazurile se obţine o îmbunatăţire vizibilă a stării pacientului. Tratamentul se aplică timp de 5-10 şedinţe.

 

Oboseală

Rezulatele sunt întotdeauna foarte bune. O serie de 8-10 şedinţe rezolvă o stare de oboseală cronică, iar efectul ţine caţiva ani. O oboseală momentană se tratează în poziţia culcat cu ochii închisi, timp de 5 sau 10 minute.


Otita
Se poate trata cu bioenergie si craniosacral. Trebuie respectat si tratamentul medical alopat. Sunt cazuri in care otita a disparut inca de la prima sedinta.

 

 

Prostatita

În toate cazurile se constată o îmbunătăţire sau chiar disparitia simptomelor. Se fac circa 5-8 sedinte.

 

Recuperare dupa accident vascular cerebral

Sedinte regulate de bioenergie pe o perioada de 3 luni, recupereaza excelent dupa accidentul vascular cerebral. Dupa o luna de la AVC se poate face in paralel si terapie craniosacrala. Rezultatele sunt extraordinare.

 

Recuperare dupa accidente si operatii chirurgicale

Durata de recuperare se injumatateste daca se fac sedinte de bioenergie. In functie de situatie se face si terapie craniosacrala. Intotdeauna recuperarea este mult mai rapida.

 

Sciatică

Rezultatul durează până la 3 ani, în funcţie de gravitata afecţiunii. De obicei, tratamentul reiki-bioenergie aplicat impreuna cu cel craniosacral da rezultate spectaculoase. Este necesar un numar de 5-8 sedinte, apoi intretinere cel putin o data la o luna timp de 6 luni.

 

Sinuzită

O serie de 8-10 şedinţe de tratament rezolvă pentru totdeauna această boală.

 

Spondiloza cervicala, toracala si spondiloza dorso-lombara

Terapia craniosacrala si bioenergia sunt foarte indicate. Spre uimirea pacientilor (care de ani de zile sufera de dureri crunte) in termen de 7-8 sedinte marea majoritate a celor afectati de aceste boli se echilibreaza si se vindeca. Efectul este spectaculos. In criza de durere, oamenii vin vaietandu-se si cu spatele blocat de durere. Dupa prima sedinta apare un efect de recul, usor dureros, apoi de la a doua sedinta durerile se estompeaza. In circa 5-8 sedinte, durerile dispar definitiv. Efectul este de lunga durata.

 

Stenoza mitrală

Rezultatele sunt bune, deseori cu efect indelungat. Consultul medical de specialitate este obligatoriu!


Stres emotional si fizic

Un numar de 5-7 sedinte reduce stresul sau chiar il vindeca cu efecte de lunga durata. Trebuie identificati factorii de stres si apoi tratament craniosacral pentru eliberare somato-emotionala.

 

Teamă

Tratamentele bioenergetice si craniosacrale au succes garantat.

 

Tirioda (afecţiuni ale tiroidei)

Efectul este rapid şi de durată. In cazul Hashimoto, fiind vorba despre o boala autoimuna, tratamentele duc doar la o ameliorare a conditiei si la o intarire a sistemului imunitar.


Tulburari menstruale
Tratamentele reiki si craniosacral dau rezultate foarte bune. Se detensioneaza diafragma pelvina si se energizeaza sistemul cu terapie reiki.

 

Ulcer

Pentru ulcerul gastric, efectul este foarte bun, pentru cel duodenal, efectul este mai slab. Durata efectului este cam de un an, apoi trebuie reluat tratamentul reiki-craniosacral.


Umar intepenit si dureri de umar
Tratamentul reiki-craniosacral da rezultate excelente inca de la prima sedinta. Deblocarea umarului are loc aproape instantaneu, apoi trebuie urmate 3-5 sedinte pentru stabilizarea intregii zone cervicale, occipitale, gat, umeri.


Lista poate continua. Importante sunt urmatoarele:
Persoane cu diferite dureri si afectiuni "duse in spate" de ani de zile au scapat de dureri in doar 3-10 sedinte. Merita incercat cu incredere! De obicei, multi oameni sunt sceptici in ceea ce priveste sansele de reusita ale terapiilor reiki si craniosacrala si nici nu e de mirare cata vreme, ani de zile, n-au reusit sa se vindece altfel. De asta zic si insist: incercati cu incredere, sansele de vindecare sunt foarte mari!! Aveti incredere in lumina si energie! La urma urmei, astea sunt tot ce avem nevoie pentru a functiona optim si sanatosi!!!

 

Inscriere la cursuri de radionica si reiki-bioenergie (Ra-Reiki) la tel: 0747-080238
Terapeut: Horatiu Flaviu (socio-psiho-pedagog), formator acreditat ANC, maestru Reiki-bioenergie, NLP master-practitioner, EFT Energy master-practitioner, radionic master-practitioner, terapeut craniosacral certificat de catre Institutul american Upledger si Asociatia craniosacrala Upledger Romania.

 
Programare