ROmedic Cabinete medicale Bistrita Cabinete Ortodonție și ortopedie dento-facială Ortodonție și ortopedie dento-facială Bistrita

Aparat ortodontic DAMON

Aparat ortodontic DAMON
Autor: Dr. Lavinia Sava

Aplicare aparat ortodontic DAMON!

 

Sistemul de bracketi DAMON , nu este doar o inovatie in ortodontie ci si un nou concept de a trata pacientii. Tratamentele cu sistemele clasice necesita uneori extractia unor dinti sanatosi si/sau foloseste disjunctoare palatinale pentru a crea mai mult spatiu pe arcada.

 

Aceasta abordare este deseori neplacuta si dureaza mai mult. Zambetele Damon sunt zambete pline, naturale, obtinute cu ajutorul unui sistem ce foloseste forte usoare, compatibile biologic, imbunatatind aspectul general facial al fiecarui pacient.

 

Sistemul Damon ofera un tratament mai rapid, numar de programari redus, confort mai mare si rezultate constante de inalta calitate. Aparatul dentar Damon este autoligaturant si elimina aplicarea modulelor elastice sau metalice in jurul bracket-urilor ceea ce il face " low friction system " - arcul gliseaza liber in bracket-uri. Lipsa modulelor elastice elimina acumularea in exces a placii bacteriene, asa incat aparatul dvs.dentar este usor de pastrat curat.

 
Programare