ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Anestezie și terapie intensivă Anestezie și terapie intensivă Iasi

Omini Clinic Iași este un centru de medicină ce oferă de peste 15 ani servicii impecabile în domeniul chirurgiei estetice și plastice, al chirurgiei vasculare, dermatologiei, ginecologiei, ortopediei, radiologiei, psihoterapiei și ORL. Siguranța și calitatea actului medical, precum și dotările de înaltă performanță sunt întotdeauna prioritare în desfășurarea activității personalului specializat. Blocul operator propriu, dezvoltat la standarde europene, este acreditat de Ministerul Sănătății.

 

Dr. Theodor Motruc, fondatorul clinicii, este medic specialist în chirurgia estetică, plastică și reconstructivă, cu peste 15 ani de experiență în domeniu. În cadrul ei, dr. Motruc colaborează cu profesioniști în domeniu (chirurgi, specialiști O.R.L., radiologi, anesteziști și asistente cu înaltă pregătire) pentru a menține calitatea serviciilor prestate la cele mai înalte standarde. Totodată, acesta crede în aportul benefic pe care tehnologia îl aduce domeniului medical, investind constant în tehnologii și servicii performante care să garanteze reușita fiecărei proceduri. 

 

Expertiza doctorului Motruc, dezvoltată în sfera chirurgiei estetice și plastice, este concentrată în jurul procedurilor de chirurgie estetică - implanturi mamare, rinoplastii și liposucții. De-a lungul celor 15 ani de activitate, medicul a realizat peste 7000 de intervenții de chirurgie estetică în blocul operator al Omini Clinic Iași. 

 

Acesta a deschis clinica în 2006, din dorința de pune la dispoziția locuitorilor din oraș servicii profesionale și un bloc operator privat dezvoltat la standarde înalte.

 

 

 

 
Programare