ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Remodelare corporală Remodelare corporală Iasi

Clinica de Chirurgie Estetică și Plastică este specializată pe chirurgia plastică și estetică, oferind specializări complementare ce vin în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră. De asemenea, vă punem la dispoziție și un laborator de analize medicale și farmacie, toate într-un singur loc, pentru confortul dumneavoastră.

 

OminiClinic este prima clinică de Chirugie Estetică (chirurgie estetică, chirurgie plastică reconstructivă, rejuvenare medicală nechirurgicală, cosmetică medicală) din Iași, fondată în 2005.

 

Vă așteptăm cu o gamă variată de servicii medicale sau estetice, cu soluții la nevoile dumneavoastră. Veți găsi nu doar soluții medicale, ci și suport moral, grijă, empatie, răbdare și răspunsuri la toate întrebările, informații sigure și corecte. Fiecare caz în parte este tratat într-un mod personalizat, cu devotament, seriozitate, promptitudine și eficiență. 

 

Echipa noastră este formată din Dr. Theodor Motruc, chirurg plastician și fondator OMINI Clinic, și specialiști cu o pregătire profesională de excepție, cu experiență în domeniu și pasionați de ceea ce fac. Suntem într-un continuu proces de îmbogățire a cunoștințelor și perfecționare, pentru îmbunătățirea performanțelor medicale și pentru a fi la curent cu cele mai noi tendințe în materie de tehnologii medicale.

 

În plus, centrul este dotat cu aparatură medicală modernă și performantă, pentru servicii medicale de cea mai bună calitate, servicii de top încununate de reușite și succes. Blocul operator propriu este avizat pe plan local dar și national de Ministerul Sănătății și respectă toate prevederile impuse de standardele internaționale.