ROmedic Cabinete medicale Iasi Cabinete Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Chirurgie plastică-estetică-reconstructivă Iasi

Consultatie chirurgie estetica online cu doctor Theodor Motruc

Consultatii estetice online pentru toti 

In contextul actual, in urma solicitarilor pacientilor nostri din tara si din strainatate, am decis sa adoptam impreuna cu doctor Theodor Motruc, specialist chirurgie plastica, conceptul de consultatie online. 

Cine poate beneficia de consultatia online pentru chirurgia estetica?

Persoanele care doresc sa discute cu un chirurg plastician in vederea optiunilor de chirurgie estetica potrivite dorintelor lor si in vederea intelegerii tuturor implicatiilor (medicale, financiare, personale etc.). Consultatiile online sunt deschise persoanelor din strainatate, din România, inclusiv cei din Iasi pot opta pentru consultația online cu dr. Theodor Motruc, daca nu se pot deplasa fizic la locatie.

Beneficiile consultatie online
  • Acces rapid la medic 
  • Un cost redus fata de consultatia fizica, de asemenea, dupa ce ati efectuat consultatia initiala online contracost, examinarea medicala in cadrul clinicii anterioara unei interventii estetice viitoare va fi gratuita.  
  • Beneficiile aceleasi experiente medicale sigure, de care beneficiaza pacientii prezenti fizic la OMINI Clinic
  • Gestionarea timpului si a resurselor financiare ( pentru pacientii din alte localitati si din strainatate)
Asigurarea discretiei si a confidentialitatii

Daca ulterior consultatiei, hotarati programarea unei interventii estetice viitoare, consultul fizic in cadrul clinicii anterior procedurii va fi disponibil fara costuri suplimentare.

Cum se va desfasura consultatia online?

O consultatie video online va avea loc cu dr. Theodor Motruc si asistenta dumnealui. Veti avea nevoie de o conexiune buna la Internet și acces la platforma de videconferinte Zoom, care presupune crearea unui cont, in cazul in carenu aveti deja. Instructiunile pentru instalarea acestei aplicatii de videoconferinta se vor trimite printr-un email dupa ce stabiliti data si ora programarii si realizati plata online.

Cum achitati consultatia online?

Consultatia online se achita in avans odata stabilita data programarii, urmarind instructiunile oferite prin email sau telefonic dupa ce ne contactati.

 

Pretul consultatiei online este de 150 RON, iar lista de preturi pentru interventiile estetice pot fi consultate pe site-ul nostru https://www.ominiclinic.ro/preturi.html

 

Dupa ce ati efectuat consultatia initiala online contracost, examinarea medicala in cadrul clinicii anterioara unei interventii estetice viitoare este gratuita.  

 
Cum puteti solicita o consultatie online?

Ne puteti contacta pe adresa de email office@ominiclinic.ro sau telefonic la (004) 0731 466 464 - Pentru Relatii Chirurgie Estetica si Plastica 

 

 
 
Programare