ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Logopedie Logopedie Bucuresti

People Develop Center o clinica recunoscuta pe plan national si international ce ofera servicii de calitate superioara in domeniul psihologie: recrutare si selectie de personal, consultanta resurse umane, consliere psihologica si psihoterapie, orientare vocationala, testare si evaluare psihologica, logopedie, terapie ABA, psihiatrie, psihiatrie pediatrica, neuropsihoatrie, neurologie, practica studentilor de specialitate cat si ateliere sau cursuri pe diverse teme.

 

Serviciile noastre le desfasuram in cadrul cabinetelor individuale cat si in salile de curs din cadrul sediului nostru, dar si la sediul clientilor sau on line: via skype sau whatsApp/convorbiri video -face-time.

 

Despre noi:

 

Suntem un grup de specialisti cu exeprienta intre 5 si 10 ani in doemniu, care integreaza in procesul terapeutic o serie de tehnici, metode si exercitii inspirate din mai multe formari si specializari cumulate, ce sustin potentialul nelimitat al dezvolatrii umane. Noile directii de abordare psihoterapeutice au efecte imediate si masurabile.

 

Clinica noastra a luat nastere din nevoia clinetilor de a avea in acelasi loc cei mai buni specialisti in lucrul cu mintea umana si nevoile lor.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare